fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Fotbal | S-au decis echipele finaliste

Fotbal | S-au decis echipele finaliste

Fotbal | S-au decis echipele finaliste

Nu ne ocupam doar de conditii de lucru, salarii si legislatie. Avem si-un campionat de fotbal, iar azi s-a finalizat la Gherla etapa sferturilor de finala. Evident, echipele au jucat inchis mizand pe o defensiva stricta in zona interzisa, dar n-au lipsit nici interventiile reactive.

Mai departe merg echipele care reprezinta penitenciarele Botosani, Arad, Ploiesti si Targsor, dupa ce au ajuns in aceasta etapa impreuna cu echipele care reprezinta penitenciarele Pelendava si Gherla in urma clasarii pe primele locuri in grupe. Felicitari organizatorilor, jucatorilor si spectatorilor! In curand, finalistele se vor lupta pentru primul loc.

Planuim sa extindem aceste competitii si sa ne incercam mana si cu alte sporturi. Sunt sigur ca avem colegi talentati la sporturi de lupta sau tir, de exemplu. Sindicatele trebuie sa aiba si o latura sportiva si de recreere pentru membri. Vine o vreme cand e nevoie si de un pic de relaxare, iar un pic de sport nu strica nimanui. Mai ales ca obiectul muncii noastre are timp sa-si flexeze si muschii si sa-si exerseze si cardio.

7 Comments

 1. Claudiu

  Mulțumesc, poate ar trebui să le reamintim că au atâtea pe cap ( despăgubiri ale det.pentru condiții improprii etc,etc.)

 2. Claudiu

  Scuzați-mă pentru ca deviez de la subiect,mai sunt noutăți cu privire la ajutorul pentru locuința?

 3. T!R

  Buna initiativa!! Ar fi de dorit un campionat de tir !!! Suntem singura institutie din domeniu care nu prea avem nicio competitie ( exceptant fotbalul care oricum e organizat de sindicate).trebuie vorbit la anp sa organizeze competitii sportive!

 4. Anonim

  Celelalte probleme (50% ,salarizare etc)care așteaptă semnătura MJ.nu se mai știe nimic.Trece și luna mai și se tot așteaptă că MJ sa semneze!!

 5. Dany

  Domnule presedinte s-a clarificat situatia orelor suplimentare daca in termen de 60 de zile nu se compenseaza cu timp liber?Se vor plati ?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén