fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Indolenta sefilor naste monstri

Indolenta sefilor naste monstri

Indolenta sefilor naste monstri

Zilele trecute to’arsu Iovu ameninta ca “mai baga 4 – 5 la puscarie”, accentul fiind pe “mai” si referirea la colegi.

Personajul are cateva testari psihologice picate si-un psiholog amenintat cu impuscarea. De ce mai lucreaza pe o sectie de detinere? Nu ca-l laud, dar daca la access e nevoie sa fii sanatos cu capul ca prima conditie, cred ca trebuie facut ceva si in situatii cand ai un asa zis coleg care reclama si ameninta pe toata lumea cat e ziua de lunga.

Nu-i problema ca cere declaratii de la detinuti impotriva colegilor oferind in schimb tigari, acestea fiind interzise in stabilimentul numit Penitenciar Spital Rahova. Toate falsurile si minciunile pe care le colporteaza cu detinuti o sa se dovedeasca in cele din urma ceea ce ce sunt de fapt: produsul unei minti bolnave (o spun psihologii) si un act de suprema lipsa de bun simt.

Pana la urma faptul c-a facut denuturi nici macar nu-i important, fiecare om chiar si din motive gresite o poate face si raspunde pentru consecinte atunci cand minte. Urat e c-a provocat discutii pe teme impuse de procuror stiind ca telefonul e ascultat, ceea ce desigur pune problema admisibilitatii acestor asa-zise probe. Le-a  facut cheie cum se spune.

Dar si mai urat e faptul ca i se permite sa-si ameninte si sa-si terorizeze colegii, de catre o conducere a penitenciarului care, fiind de tranzitie, nu risca un conflict si de catre un sistem penitenciar care gaseste parghiile sa abuzeze atunci cand cineva are o atitudine critica, dar nu e in stare sa ia masuri ferme atunci cand se impune.

Iovu asta de cate ori ameninta ori injura pe cineva incheie prin a spune c-a fost un pamflet, pentru ca de fapt i-e frica si de umbra lui si nu-si asuma niciodata nimic. Cam cum se intampla cu clientii nostri, aia pentru care mai face si plangeri cate-o data, dansul fiind dotat cu stiinta buchiilor si aceeasi aplecare catre sifoneala.

Acesta nu este un pamflet, e realitatea absurda a unui penitenciar in care ar trebui sa se lucreze normal! Puteti, deci, to’arsu Iovu sa mai faceti un denunt si in legatura cu acest articol. Daca tot ne amenintati, macar sa vedeti cum se duce lupta asta la lumina, cu afirmatii asumate. Avocatii nostri asteapta.

3 Comments

  1. CRISTA

    S-ar părea că acest analfabet erudit este implicat în multe combinații cu hoții și foști pușcăriași. Să așteptăm încă puțin, procurorii știu deja nume, fapte, locații etc. Combinațiile murdare îl vor duce ori la ospiciu ori la Jilava. Un singur lucru este sigur; nu mai are scăpare!

  2. w

    ce bine a functionat DNA la mizeria asta! eu am din 2015 sesizare impotriva lui Bejan la DNA si nu s-a miscat nimic!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén