fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Orgolii si birocratie de pontaj

Orgolii si birocratie de pontaj

Orgolii si birocratie de pontaj

Tinta: un director incomod de penitenciar. Constatarea: majoritatea directorlor se auto-planificau. Rezultatul: mai multa brocratie. Impact: Orgolii de sefi satisfacute. Cu orele suplimentare inca nu s-a lamurit pontarea.

N-ar fi prima data, constatam ca se intampla inca. ANP dispune masuri pentru a reglementa probleme in care s-a balacit cu anii doar pentru ca intamplator asta l-ar afecta pe un director incomod. Cu tinta si dedicatie au mers pe directorul Stanciu de la Penitenciarul de Femei Targsor, unul mai slobod la critici la adresa preainteleptilor anepisti. Constatarea: majoritatea directorilor se auto-planificau. Rezultatul: mai multa brocratie. Impact: Orgolii de sefi satisfacute.

Adresa ANP pontaje directori - 24052018

Adresa ANP pontaje directori – 24052018

Daca pontarea orelor suplimemtare s-ar fi rezolvat la fel de simplu sau daca s-ar fi miscat la fel de impetuos decidentii anepisti de buna seama ca i-am fi iubit si mai tare decat deja o facem. Intamplare sau nu, cand e vorba de drepturile personalului, se gasesc tot felul de talpari si interpretisti pe contre de prin te miri ce unghere ale anepeului, altfel oameni de treaba daca-i vezi pe holuri ori pe la cafele.

2 Comments

  1. alin

    ANP este din nou incredibil. În loc să găsească soluţii pentru reducerea birocraţiei, ANP caută să o sporească. Întrebare: se aplică inclusiv pentru pontajele aferente lunii mai 2018? Că aplicaţia specifică nu este făcută. Din nou carul înaintea boilor.

  2. EU.RO

    in sistemul anp pt. a preveni gandirea asta pervers-birocratica ar trebui interzisa stationarea in grupuri organizate la fumat cafeaua cat ii ziua de serviciu de lunga.singurul stres pe care il au astia fiind statul cu ochii pe ceas pt. a se face mira…ha ha ha

Comments are Closed

Theme by Anders Norén