fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Sprijinul pentru locuinte, propuneri in Parlament

Sprijinul pentru locuinte, propuneri in Parlament

In Parlament se dezbate un proiect in care se propune modificarea Legii nr. 293/2004. Daca se aproba se schimba regulile pentru plata chiriei si sprijinul in vedere achizitionarii sau construirii unei locuinte.

Propunere legislativa locuinte de serviciu

Propunere legislativa locuinte de serviciu

Propunerea acopera ipoteza contractarii unui credit ipotecar in perioada in care agentul sau ofiterul de penitenciare beneficiaza de decontarea cheltuielilor cu chiria  dar si posibilitatea de a renunta la decontarea chiriei in favoarea platii ratelor pentru creditul ipotecar. Nu stim ce observatii a formulat ANP, dar in comisia a aparut si referirea la cei care au in curs contracte in derulare. Depinde ce aviz va da Ministerul Finantelor.

6 Comments

 1. robert

  Se vorbea intr-un proiect, despre un ajutor de 500 lei pentru cei care si-au cumparat deja o locuinta in interes de serviciu. Cu f.p.s.s. in aceasta situatie cum ramane?

  • Giani

   Din modificarile la articole reiese ca doar cei care au chirie pot beneficia … restul de prosti care nu au luat chirie niciodata dar si-au facut credit ipotecar nu se incadreaza ! Adica … castiga tot cei care castigau pana acum. De ce se promoveaza o lege care este discriminatorie ?

   • fpss

    d-le Dumitrascu,ce parere aveti?

    • Observatia este eronata. Legea adauga la ce avem deja in 293/2004. Categoria la care face referire cititorul nostr NU este exclusa. In plus, as adauga ca, nu se promoveaza, se informeaza.

 2. un agent

  dar si posibilitatea de a renunta la decontarea chiriei in favoarea platii ratelor pentru creditul ipotecar.? si daca nu am avut chirie niciodata si cer decontarea ratei la un credit. dau in scris ca renunt la dreptul de a cere chirie.

 3. ppa

  Să dea dumnezeu și măicuța domnului sa își dea seama ca se vor face economii plătind acest drept fiind sume mai mici decât chiriile (în cele mai multe cazuri exagerate și inventate.)și în acest fel chiar vor ajuta pe cei ce plătesc rate.Toata stima pt implicarea în acest demers.O zi cât mai frumoasa.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén