fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Toader, la puscarie! In vizita azi

Toader, la puscarie! In vizita azi

Toader, la puscarie! In vizita azi

Avand in vedere ca ministrul Justitiei se afla azi la Penitenciarul Poarta Alba cu treburi serioase, colegii nostri de acolo i-au cerut sa-l deranjeze cu vreo doua chestiuni legate de conditii de lucru pentru personal.

Eh, de ce credeti ca se duce ditamai ministrul Justitiei pana la Penitenciarul Poarta Alba?! Sa vada cum lucram?! Sa ne mai spuna ce mai face pentru personalul din penitenciare?! Sa demita conducerea si sa mi ti-i dea la procurori pe aia care favorizeaza detinuti-vip?! Ati gresit! S-a dus ca sa identifice un spatiu pentru amplasarea arhivei Curtii de Apel Constanta. Asta fac ministrii.

Acu’ ca-i in zona i-au cerut si colegii de la Sindicat ca sa-si faca timp ca sa mai discute si probleme legate de conditii de lucru, salarizare si relatia cu angajatorul. Asta, desigur, daca are timp si pentru altfel de probleme decat amplasarea arhivelor, chestiune extrem de importante pentru viitorul justitiei, chiar si in perioada asta in care pare ca obiectivul ar fi desfiintarea.

7 Comments

 1. lucian

  Buna
  Daca lucrez in ture si sunt chemat in tura libera pentru escortare la instanta sa zicem 6 ore ..primesc bani in plus si daca da…daca puteti estimativ…suma..
  am toate gradatiile…etc
  va multumesc
  Macar sa stiu daca se merita

  • Ar fi cam 30 de lei o ora cu tot cu impozit, daca-mi amintesc corect. Dar, este o estimare.

   • Florin

    Buna.orele din aprilie platite in iulie vor influeta fluturasul de salariu.adica vor modifica pozitiv brutul si netul?

 2. Funcționar

  Domnule Dumitrașcu, dar un articol despre viitoarea lege ticăloasă a salarizării aflată în dezbatere publică nu scrieți?

 3. kluas ciobannis

  Nu inteleg…nu poate nimeni face plangere l aDNa si sa se duca lunar sa vada in ce stadiu e in cazul unor conduceri cunoscute si dovedite ca fiind corupte gen Poarta Alba, Jilava? E un fel de stat in stat, dar vad ca nimeni nu se deranjeaza sa traga de ei. Tudorel nu s-a intrebat cum behaia ciobanul national la televizor ca el comanda sectia, cand pleca in invoire (cica muncea) lasa sef pe sectie si in camere?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén