fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Tudorel Toader, din ce in ce mai penibil

Tudorel Toader, din ce in ce mai penibil

Tudorel Toader, din ce in ce mai penibil

Todorel Toader s-a intrecut pe sine in incompetenta si s-a incurcat in atatea minciuni zilele astea, incat ne-a fost aproape teama sa-l intrerupem din asa un recital al penibilului.

Au incercat sa ascunda raportul GRECO pana cand nu s-a mai putut. Cand a aparut public si li s-a cerut raspicat sa inceteze, Toader a incercat sa-l bagatelizeze pretinzand ca-i asa o recomandare facultativa. Ori, realitatea i-a mai tras mincinosului din fruntea justitiei doua perechi de palme. Solicitarile GRECO sunt obligatorii. Gasca lui Dragnea nu poate modifica legile justitiei in folosul infractorilor.

Seful lui cu mustata pretinde ca “lupta anticoruptie a ajuns prea departe”. Asa e! Chiar a mers prea departe in contextul in care unii procurori din prostie sau din rautate au subminat-o. I-a atins grav pe acesti politicieni care incearca s-o faca sa dispara pentru totdeauna. Incearca si n-o sa tina, chiar daca-si pun ministri la justitie precum Toader.

Presa internationala constata ceea ce noi stim: Toader e primul ministru al justitiei din istoria Roamaniei care are are neobrazarea si cinismul de a lua fatis apararea infractorilor, de a impune liberari anticipate si de a subminta metodic lupta anticoruptie punand tinta pe seful parchetului cu pricina. Au mai facut-o si altii, doar ca n-au avut atata tupeu.

Un alt exemplu despre cat de penibil este dl Toader al nostru este modul in care si-a sustinut sesizarea la Curtea Constitutionala impotriva presedintelui Iohannis care a respins cererea de revocare a lui Kovesi. Personajul se dovedeste, din ce in ce mai mult, a fi un impostor care-a trait din sinecuri politice de cand si-a schimbat haina de procuror comunist cu cea de avocat democrat. De unde atata stiinta?!

CV-ul ala pe care unii inca-l mai folosesc drept argument, se dovedeste a fi o facatura, acum ca-l vedem in actiune pe Tudorelul justitiei. Dar, evident, suntem niste oameni rai care nu-l lasam sa ‘reformeze justitia’; d-aia-l aratam cu degetul.

 

Comments are Closed

Theme by Anders Norén