fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Uniforme si echipament | Insuficiente, urate si incomode

Uniforme insuficiente, urate si incomode

Uniforme insuficiente, urate si incomode

Echipamentul si uniforma personalului din penitenciare a fost si ramane o problema. Insuficient, urat si incomod par a fi criteriile care ghideaza achizitiile.

Trebuie sa recunosc din capul locului ca aceasta situatia am discutat-o cu diversi sefi care sunt extrem de convinsi ca totul e bine si care stiu exact cand se va face achizitia care o sa intarzie cu anii in cele din urma. Din pacate pentru noi, de la firul ierbii – mai mult betoane fiind vorba de penitenciare, situatia se vede cu totul si cu totul altfel.

Adresa FSANP constituire grup lucru modificare componenta si calitate echipament

Adresa FSANP constituire grup lucru modificare componenta si calitate echipament

Am cerut constituirea unui grup de lucru care sa analizeze calitatea echipamentului si uniformei pentru personalul din penitenciare si sa propuna masuri pentru eliminarea acestor probleme. Pot sa va spun inca de acum ca in exact 30 de zile vom primi un raspuns in care ANP ne spune, pe serii si volume, ce intentioneaza sa faca, plus citate la greu din acte normative. Asa pentru greutate.

Ceea ce nu poate decat sa ne bucure. ANP stie sa faca uneori raspunsuri la adrese, doar ca nu asta ne intereseaza si, cu certitudine, nu asta e miezul problemei. ANP impreuna cu unitatile subordonate trebuie sa se asigure ca uniformele si echipamentul sunt altfel decat insuficiente, urate si incomode. Nu-i totuna sa lucrezi in fiecare zi in uniforma sau s-o imbraci de 3 ori pe an la festivitati. De unde poate vine si diferenta de perceptie.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

5 Comments

 1. Claudiu

  Cred că ne putem adapta ( camașa bluza din echipamentul precedent, pantaloni material subțire la dunga sau tipul actual cumpărati).
  Apropo purtarea ecusonului nominal este obligatorie, nu se poate înlătura sau inlocui cu unul numeric?

 2. Ovidiu

  50%se mai da anul acesta?

 3. Yo

  Ma bucur ca insistati pe aceasta problema.Daca uniforma aia ar fi de calitate poate ca nu ar fi asa de rea.Dar dupa prima spalare e jalinca.
  P.S: Suntem la jumatea lunii aproape , se aude ceva de sesiunea II de mutari?

  • Inca nu. Am discutat recent cu directorul general care mi-a explicat ca inca nu s-au finalizat schimbarile din functie in toate penitenciarele. Am cerut sa le dea un termen. Trebuia sa se fi finalizat la inceputul lunii.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén