fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

ANP, decizie privind consultarea la elaborarea de acte normative

ANP, decizie privind consultarea la elaborarea de acte normative

ANP, decizie privind consultarea la elaborarea de acte normative

ANP ne transmite spre informare decizia privind consultarea in cazurile de elaborare a unor acte cu carcater normativ. A inceput bine. Asta n-a fost de consultare.

Decizie ANP consultare proiecte 08062018

Decizie ANP consultare proiecte 08062018

Incepand cu data deciziei cu pricina structurile de specialitate din cadrul ANP raspuns solicitarilor de opinie in termen de maximum 15 zile calendaristice, iar termenul poate fi, desigur, si mai mare si mai mic in functie de necesitati. Altfel, de remarcat precizia si cele doua exceptii care-o submineaza.

Totul se face in scris asa cum sta bine unei birocratii care se respecta, adresa si mail-ul de raspuns fiind obligatoriu transmise in termenul stabilit de specialistii care elaboreaza acte normative in ANP. La fel se intampla si cand opinii sunt soliictate altor institutii, cu diferenta ca nu mai primesc termen ci-l respecta pe cel legal.

Si aici sunt exceptii la exceptii iar o aprobare poate permite depasirea acestor termene si proceduri daca este o urgenta ori dimpotriva. Avem asadar de-a face cu un exemplu perfect de preciziune in reglementare interna. O singura regula, si vreo 4 exceptii. Mai c-ai zice ca decizia asta e ca sa acopere intarzieri nicidecum  sa reglementeze.

4 Comments

 1. ingrijitor de hoti

  Se aude ca ministrul ar fi semnat ordinul privitor la 50% si ca de obicei ANP ne pregateste o surpriza neplacuta .

  • Asta inseamna ca trebuie sa se aplice.

  • Rica Venturiano

   Asta e singurul ideal pentru unii: 50%.Atat putem.

   • ingrijitor de hoti

    Cand ai ganduri de pensionare ,da,poate deveni o tinta ,prea mult un ideal. Iti doresc sa ajungi sanatos la peste 25 de ani de munca ,sa vad daca vei vedea lucrurile la fel.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén