fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Dezbatere publica pentru plata orelor suplimentare

Dezbatere publica pentru plata orelor suplimentare

Dezbatere publica pentru plata orelor suplimentare

Ministerul Justitiei ne invita la dezbaterea publica privind proiectul de OMJ referitor la plata orelor suplimentare. O problema majora: la art. 13. alin. 2 ministrul introduce o interdictie care n-are nicio treaba cu legea.

FSANP a transmis deja o prima runda de observatii si am si primit ieri raspuns de la Ministerul Justitiei, care inca nu aflase ca saptamana trecuta postase pe site proiectul. Dar, asa-i cand tii terfeloagele la semnat cate-o vesnicie mai mica, cam cat sa ai timp sa te razboiesti cu anticoruptia. Oricum, bine sa se misca, poate reusim sa platim si noi salariile asa cum trebuie in iulie 2018.

Adresa MJ consultare majorare 75%

Adresa MJ consultare majorare 75%

Trecand rapid peste emotia cauzata de faptul ca Tudorel Toader a redescoperit ca suntem o organizatie sindicala si un partener obligatoriu de dialog social, revenim cu precizarea ca acest proiect are o hiba majora, pe care de altfel am indicat-o inca din 5 iunie 2018, cu ocazia primei corespondente pe aceasta tema. Mai jos art. 13 alin. 2, cel care n-are nicio legatura cu legea.

Prevedere ilegala - Proiect plata orelor suplimentare

Prevedere ilegala – Proiect plata orelor suplimentare

Sunt tot felul de drepturi salariale care se cumuleaza pentru aceeasi munca prestata, in privat si in public. Nimic nu interzice aceasta acordare, iar legiuitorul chiar a avut grija de situatia in care unii ar putea interpreta gresit si a precizat ca una nu aduce atingere celeilalte. Subsemnatul a fost in Parlament la comisie cand s-a discutat si poate sa confirme, daca nu-i clar ce-a aparut in Monitorul Oficial.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén