fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Intrebarea era, ce faceti in practica?

Intrebarea era, ce faceti in practica?

Intrebarea era, ce faceti in practica?

De-a lungul timpului am tot incercat sa clasific unele raspunsuri ale ANP fara sa-i jignesc. Acum o avem pe domna Veorica Dancila. O sa-mi permit deci sa afirm ca sunt creatia unei minti la fel de limpezi precum cea a prim-ministrului Romaniei.

In speta i-am cerut ANP sa se asigure ca in urma incidentelor sunt prezentati pentru asistenta medicala si colegii nostrii, practica fiind ca este dus doar detinutul si se intampla ca agentii si ofiterii agresati nu, ceea ce inseamna ca este si extrem de greu de probat eventualul ultraj. Evident, raspunsul incepe cu ce spune legea si finalizeaza cu ce nu face ANP si sefii din subordine.

Raspuns ANP asistenta medicala personal 11062018

Raspuns ANP asistenta medicala personal 11062018

Intrebarea era ce se intampla in practica nu cam cat de bine se poate ascunde ANP in spatele a 3 – 4 copy paste-uri din lege si a 3 paragrafe de concluzie care n-au nimic de-a face cu problema de fond si cu situatiile concrete din teren in care reactia nu seamana deloc cu ceea ce ar trebui sa faca un sef responsabil si care are interesul sa-si protejeze personalul.

1 Comment

  1. Funcționar

    Îi doare în fund de angajați…A, ia să o ia la moacă un anepist de la hoți, sau mai bine de la un lucrător, să vezi jihad după aia!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén