fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Legea pensiilor militare, retrimisa in comisii

Legea pensiilor militare, retrimisa in comisii

Legea pensiilor militare, retrimisa in comisii

Ieri 27 iunie 2018, plenul Camerei Deputatilor a dat curs solicitarii sindicatelor angajatilor si structurilor asociative din sectorul de aparare, ordine publica si siguranta aparare, si a retrimis in Comisii PLx 310/2017 cel care ar aproba definitiv taierea pensiilor militare cu poeste 30%.

Sigur, preferabil ar fi fost ca problema sa fie transata prin eliminarea direct in plen a articolului care plafoneaza pensiile militare la media salariilor nete, astfel fiind practic anulate o serie de drepturi la pensie precum sporul pentru vechimea suplimentare (1%/an de vechime suplimentara), Semnul onorific In Serviciul Patriei (10 – 20%), dar  si contributia individuala la pensia suplimentara.  AICI detalii, nu revin.

Urmeaza ca PLx 310/2017 sa revina in Parlament ulterior datei de 27.09.2018 intr-o noua sesiune parlamentara. Intre timp, se va discuta in comisii iar, de data asta, reprezentantii sindicatelor angajatilor si structurilor asociative din sectorul de aparare, ordine publica si siguranta aparare nu vor mai putea fi ocoliti in viteza de acelasi pesedist Adrian Solomon, care ultima data a facut totul pe ascuns si care se facea ca nu intelege ce-i cerem.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

1 Comment

  1. Anonim

    Trei luni de speranța ???

Comments are Closed

Theme by Anders Norén