fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Nimic nu-i intamplator cu Penitenciarul Iasi

Nimic nu-i intamplator cu Penitenciarul Iasi

Iata ca n-a trecut o luna si reapare idea vanzarii Penitenciarului Iasi, fiind plasat intr-o zona rezidentiala. Cineva cu influenta tot incearca, chiar daca nu-s nici bani pentru construirea unui penitenciar nou, iar amplasarea penitenciarului in oras are destule avantaje.

5,4 hectare ar avea terenul care s-ar elibera intr-o zona rezidentiala daca s-ar inchide Penitenciarul Iasi, iar terenul respectiv s-ar disponibiliza pentru intreprinzatori harnici si dornici de a investi pentru un profit acolo. Ceea ce nu-i rau daca am avea ce pune in loc, iar statul n-ar lua teapa si de data asta.

Mutarea Penitenciarului ar elibera 5,4 ha de teren în zona rezidențială din Copou Mutarea Penitenciarului ar elibera 5,4 ha de teren în zona rezidențială din Copou.

Dupa Cazanciuc, iata-l si pe Vosganian glasuind in favoarea eliberarii acestei zone rezidentiale intr-o interpelare pe care o adreseaza, ati ghicit, ministrului Tudorel de la justitie acest ctitor de penitenciare care raman in faza de promisiune si de bune intentii. Ceea ce ne determina sa asteptam cu speranta o solutie concreta pentru ca raspunsul ministrului deja a venit.

2 Comments

  1. oxyk

    Vozganian îl vizita frecvent pe somnorosul Vulpe, după care se deplasau la Relu Fenechiu pe E9.

  2. Nenea Guzganian nu e ăla care se ruga cu lacrimi în ochi la Doamne-Doamne să nu-i ridice imunitatea?
    Pe urmă a descoperit, tot el, marea evaziune fiscală pe care o comite fiecare ou de găină de la țară, nefiscalizat?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén