fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Norme de acordare a dreptului la hrana pentru detinuti

Norme de acordare a dreptului la hrana pentru detinuti

Norme de acordare a dreptului la hrana pentru detinuti

Ca sa fie treaba clara dupa ce-a crescut norma de hrana pentru detinuti, ministrul justitiei vrea s-o rezolve rapid si cu normele de acordare a acesteia. Ceea ce nu-i rau. Prost e doar ca in legatura cu personalul amana cate-o masura cu anii, iar cand o face o face extrem de prost.

Proiectul de Ordin al ministrului justitiei pentru aprobarea Normelor de acordare a drepturilor de hrana, pentru persoanele private de libertate din sistemul administratiei penitenciare.

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, Ministerul Justitiei supune dezbaterii publice Proiectul de Ordin al ministrului justitiei pentru aprobarea Normelor de acordare a drepturilor de hrana, pentru persoanele private de libertate din sistemul administratiei penitenciare.

Proiect de Ordin | Referat de aprobare

Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise in scris pe adresa Ministerului Justitiei, str. Apolodor, nr.17, sector 5, Bucuresti, sau la adresa de e-mail dean@just.ro.

4 Comments

 1. ingrijitor de hoti

  O mama primeste de la fii-su din puscarie o scrisoare.Asta ii spune ca are 3 mese pe zi, caldura,apa calda la discretie,cazare ca lumea ,cearceafuri curate…etc. Maica-sa raspunde….Ai grija dragu mamii ,sa nu faci prostii sa te dea aia afara de-acolo!!

 2. Anonim

  Acum vreo două luni se discută că va creste si pt.noi norma de hrana daca inflația va fi peste 5% .Oare cei de la MaPN care inițiază aceasta mărire nu au aflat că inflația pe luna mai a ajuns la 5,4%

 3. Twix

  Dupa parerea mea, trebuie sa fii tampit sa le acorzi detinutilor mancare mai buna avand in vedere ca o buna parte din ei vad puscaria ca pe un hotel si nu isi doresc sub nicio forma liberarea. Asta ca sa nu mai zic nimic de faptul ca elevii primesc un corn si un lapte in valoare de nici 2 lei.

 4. Doru de justitie

  Buna Seara,

  Pana la urma norma de hrana pentru astia ce ne mai chinuim cu sistemu de ordine publica mai creste sau o inflatie de 5% nu e de ajuns pt asta?Cum ar zice un mare lider militar ,,cine nu isi hraneste propria armata o va hrani in curand pe cea straina”.Mi-e sila si de PSD si de infractorul Tudorel,de toata clasa politica romaneasca.Multumiri inca o data Domnului Dumitrascu pt actiunile dumnealui,suntem si asa un sistem in deriva,o tara lasata de izbeliste si neiubita de nimeni….

Comments are Closed

Theme by Anders Norén