fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Secrete si tupeu de anepeu

Secrete si tupeu de anepeu

Secrete si tupeu de anepeu

Una dintre glumele care circula despre Dancila e intrebarea cum poate sa vorbeasca cineva fara creier. Daca ANP poate sa scrie  fara creier, Dancila nu-i tocmai o minune. Mai jos un alt exemplu.

Am facut nu demult observatii la lista cu documentele secrete pe care vreun destept probabil de pe la informatii clasificate, probabil acelasi care-a formulat si raspunsul ulterior, a inceput-o cu prevederea ca directorul general poate sa secretizeze ce vrea dansul daca i se pare c-ar aduce prejudicii. Ceea ce cu siguranta c-o s-o faca.

Raspuns ANP lista informatii clasificate 11062018

Raspuns ANP lista informatii clasificate 11062018

Pe scurt, dupa obisnuitul copy-paste din acte normative, si neintelegerea completa a solicitarii noastre, mesteru’ anepist trage concluzia ca nu-i treaba nostra ce scriu dansii ca-i secret, pe motiv ca noi suntem doar cu interesul economico-social, de parca plata unor drepturi salariale ori potentiale masuri disciplinare n-ar avea legatura directa cu aceasta lista.

Trecand insa peste evident obtuzitate a personajului si ignorand majorele lacune de bun simt, reamintim ANP si oricarei institutii publice ca propuneri in legatura cu eficientizarea unei activitati si intrarea inn legalitate poate face orice cetatean aflat sau nu in treaba. Poate intelege si personajul care are impresia c-a inventat istetimea la ANP, viata ne arata ca nu-i cazul, dar si altii ca dansul.

1 Comment

  1. Psbr

    Aceeași situație și in teritoriu domnule presedinte.Vă invit la spitalul.Rahova să vedeți aroganță pană și la secretara șefului pazei , un tirator și un sifon care cat a stat pe sectie rupea ghiumul și saluta cu ,,Să trăiti “hoții iar acum ajuns mare pontator la psbr nu ii mai ajunge nimeni la nas ,ba mai mult dacă il deranjezi cu o anumită intrebare se duce la șeful.său o răstălmăcește și o spune ca si cum ai fi injurat și blestemat toată conducerea.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén