fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Studiu de fezabilitate pentru Penitenciarul Unguriu, in faza de propunere

Studiu de fezabilitate pentru Penitenciarul Unguriu, in faza de propunere

Studiu de fezabilitate pentru Penitenciarul Unguriu, in faza de propunere

Pe site-ul Ministerului Justitiei apare un proiect privind actualizarea unor date de identificare si aprobarea unui studiu de fezabilitate pentru constructia unui penitenciar. va dati seama cam cand vor incepe, daca vor incepe vreodata, lucrarile?!

Proiectul Hotararii Guvernului privind actualizarea datelor de identificare a unor imobile apartinand domeniului public al statului, transmiterea acestora din administrarea Ministerului Justitiei, pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, Ministerul Justitiei supune dezbaterii publice proiectul Hotararii Guvernului privind actualizarea datelor de identificare a unor imobile apartinand domeniului public al statului, transmiterea acestora din administrarea Ministerului Justitiei, pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor,  in administrarea Penitenciarului Focsani, precum si pentru achizitia unui studiu de fezabilitate destinat construirii unui penitenciar in comuna Unguriu, judetul Buzau.

Proiect Hotarare | Nota de fundamentare | Anexe nr 1, 2

Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise in scris pe adresa Ministerului Justitiei, str. Apolodor, nr.17, sector 5, Bucuresti, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail dean@just.ro.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén