fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Tudorele fa-te ca muncesti!

Tudorele fa-te ca muncesti!

Tudorele fa-te ca muncesti!

N-am aflat inca ce fapte de eroism a mai comis domnul munistru Toader in vizitele domniei sale, ieri insa si-a dat un astfel de prilej, in cautare de arhive anuntandu-se intr-o vizita inopintata banuiesc la Penitenciarul Botosani.

Nu-s daca ati observat, dar de ceva vreme ministrul Toader ne tot anunta despre cautarile domniei sale in vederea constituirii unor arhive pentru Curtile de Apel, prilej care-l mai plimba si pe la vreun penitenciar din zona unde spune vorbe si lalaie discutii dandu-se interesat de ceea ce se intampla.

In mod normal o vizita a ministrului ar trebui sa conteze si sa se lase cu niscai urmari pozitive. Ori, pana acum nu s-a vazut. N-a acceptat discutii serioase, ba chiar s-a ferit ca impielitatul de tamaie de cei care i-ar fi pus si intrebari incomode. S-a intretinut cu sefii penitenciarului a discutat despre probleme si cam atat.

Unii mai rai ar zice ca nea Tudorel asta are in program. Sa vorbeasca mult si sa dea frumos cu tonul profesoral, pe la spate interesul coalitiei de la guvernare fiind sa arate ca treaba nu merge bine si ca e nevoie de toate beneficiile astea pe care le dau domniile lor pentru infractori.

Nici n-are cum sa faca altceva daca nu vrea. In realitatea ne-a taiat si banii pentru investitiii dar si cei pentru incadrari din sursa externa. Geaba ne promite de 2 ori pe luna ca-si face treaba cata vreme a avut grija sa ne lipseasca intre timp de resursele necesare punerii in practica a unor masuri de modernizare si crestere a capacitatii operationale.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén