fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

ANP solicita propuneri pentru majorarea de 50%

ANP solicita propuneri pentru majorarea de 50%

Asa cum era de asteptat adresa referitoare la propunerile de 50% pleaca prompt catre penitenciare, termenul pentru propunerile pe trimestrul I si II find miercuri 18 iulie 2018, ora 15.30 fix.

Adresa ANP - propuneri majorare 50%

Adresa ANP – propuneri majorare 50%

A durat ceva pana cand a aprobat Toader ordinul care include si o sectiune referitoare la majorarea pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale, dar iata ca – in cele din urma – se intampla. O sa apara si obisnuitele discutii pe aceasta tema, doar 5% din personal putand beneficia, in conditiile in care ANP  mai inchide ochii si la smecherii locale, atunci cand poate.

15 Comments

 1. Anonim

  Până la urmă la cat se ridica lunar acest 50% după modificările salariale de la 1 ian.2018??

 2. unu

  Mai Ducule, chiar esti nasol. Tu crezi ca ne intereseaza daca vrei sau nu? Taci omule si tine pentru tine, nu striga in gura mare ca nu vrem sa te auzim. Felicitari sindicalistilor ca avem acest stimulent castigat asa cum este el, dar e al NOSTRU, bun sau rau se da.

  • ingrijitor de hoti

   Exact asta am subliniat si eu.

 3. oxyk

  Ura, s-a dat ok. la golănii ! 🙂 🙂

  Spitalul de nebuni !!

  Trăim într-o ţară anormală, cum îi posibil ca şeful serviciului cultural şi şeful compartimentului economic să se pronunţe cu privire la activitatea desfăşurată de un angajat din sectorul operativ (pază, escortare, supraveghere) ! Ipocriţii aştia trebuie să răspundă urgent în faţa procurorilor DNA pentru mârşăviile ce le-au produs ! Ce cunoştinţe deţin aceşti indivizi despre munca din operativ.

  Doar în epoca de aur găseai comunişti ce erau agricultori, constructori, savanţi de renume, marinari, piloţi, medici, militari, ….. !

  Conform prevederilor LEGII 293/2004 republicată 2009, Art. 4, alin. 3 toţi aceşti imbecili aveau posibilitatea să refuze să execute activitatea (să se pronunţe ) menţionată, deoarece nu deţin cunoştinţele necesare domeniului respectiv.

 4. Ducu

  Eu sunt unul dintre cei care nu doresc sa primeasca acest ,,bonus”. Daca aflu ca dupa un CCR am fost nominalizat, care este calea legala pentru a refuza aceasta majorare de 50%?
  printr-o hartie asumată și înaintată biroului resurse umane este de ajuns?

  • Ar trebui sa fie suficient.

  • AP

   Si scrii si catre ce coleg vrei sa fie redirectionati !

  • ingrijitor de hoti

   De sporul de noapte ai nevoie? Refuza si salariul, chiar ai reusi sa ne uimesti!

   • Ducu

    Sarcasmul e folosit des de personalul din sistemul nostru si un exemplu elocvent sunteti chiar dumneavoastra domnule ,, ingrijitor de hoti”, aveti un nick-name graitor. Personal doresc să nu beneficiez vreodata de această majorare, nu pentru a da un exemplu cuiva, nu pentru a mă face diferit de ceilalti colegi, ci fix pentru că doresc să fiu eu insumi. Nu am nevoie sa fiu ,,stimulat” cu vreo nominalizarie ca sa-mi fac serviciul asa cum consider eu ca e normal, cu simt de raspundere si implicare. Cati despre ironia ta, despre refuzul salariului, nu am cum sa refuz acest lucru, dar nu ma opreste nimeni ca sa fac voluntariat in zilele libere in afara institutiei. Multumesc adminului pentru raspuns si o zi frumoasa in continuare tuturor

    • ingrijitor de hoti

     Mai era unul pe aici care spunea ca nu ne mai ajung banii ca luam prea multi.Ca el sau ea , nu am aflat ,PPA se numea ,i se parea ca aprox. 1000 de euro sunt o suma exorbitanta,ca daca nu ii ajung banii mai face si alceva extra servici….Avem un statut special.Suntem incadrati la conditii deosebite de munca. Daca trebuie sa mai muncesc si in alta parte pentru ca sunt in situatia de a nu-mi ajunge salariul inseamna ca-i nasol.Numesc asta prostie.Dar sa fii ipocrit si sa spui ca refuzi un 50% daca esti nominalizat ,las cititorii sa te califice nea Ducu. Acest 50% e un drept castigat,ti se pare ca avem prea multe? Ti se pare ca se grabeste si se zbate cineva atat de mult ca aceste drepturi sa fie achitate integral si la timp,ma refer la cei ce ne conduc?Mai gandeste-te ca daca ar fi asa nu si-ar avea rostul sindicatul.Si oricum stai linistit,nu te va propune nimeni pentru 50.Principiul daca nu iau eu nici altul sa nu ia,nu functioneaza intotdeauna.E vorba de frustrari , invidii si nemultumiri pe care nu toti au maturitatea sa le gestioneze.Si inca ceva,cei care beneficiaza de acest 50% nu mai sunt ei insisi? Dar ce sunt?Sau ce devin?

     • Ducu

      wow cată nervozitate din partea ta, aproape că m-ai intimidat =))) Ehh dar uite că nu mi-am schimat părerea. Unul din motivele pentru care nu doresc să fiu vreodata propus este pentru ca sunt destui ca tine care asteaptă la coadă si se gudură ca niste cațeluși cand sunt nominalizați.
      Ca sa-ti dau un reply la ce ai spus mai devreme,, Daca trebuie sa mai muncesc si in alta parte pentru ca sunt in situatia de a nu-mi ajunge salariul inseamna ca-i nasol.Numesc asta prostie.” – voluntariatul nu-ti ofera bani prietene, iti ofera doar placerea de a face bine celorlalti, nu intru in detalii cu tine despre voluntariat,caci se vede ca iti pasa doar de tine…
      Te citez ,, Si inca ceva,cei care beneficiaza de acest 50% nu mai sunt ei insisi? Dar ce sunt?Sau ce devin?” – Apropo, n-am spus ca aceste majorari sa nu mai existe, e un lucru bun si chiar ma bucur ca exista, doar ca eu nu doresc sa fiu nominalizat vreodata. Dar ma bucur tare ca existenta acestor majorari ne arata cine suntem de fapt, ne arata caracterul, unul urat de multe ori. Daca ai nevoie sa-ti recunoasca cineva meritul, cred ca esti pe drumul gresit ,,prietene”, sistemul e un pic bolnav si nu poate scapa de boala numita invidie, caci oamenii ca tine intretin starea asta, nemultumiti de orice si plangandu-se mereu ca nu mai fac față la multele provocari pe care le au zi de zi.
      PS:Astept un reply inteligent din partea ta, unul care sa nu fie scris sub impulsul frustrarii ( ca nu ai fost sau nu esti cumva nominalizat)

     • aaa

      1000 de euro este mult in tara asta, haide sa fim cu picioarele pe pamant, nu cu figuri. Sunt oameni care muncesc pe 14.500 sau oricum mult mai putin de 1000euro si sunt multe peste oamenii din penitenciare, mai ales ca agentii sa fim seriosi nu au scoala si multi vorbesc si se comporta din pacate ca hotii. Si de pensionarii care au 10-15 milioane si sunt intelectuali, nu din astia cu 4 clase reale si multe diplome ce spui? Dupa zeci de ani de contributii primesc mai putin ca un gunoier.

    • ingrijitor de hoti

     Ce am avut de spus am spus.Nu lungesc o discutie cu unul care nu poate intelege.Nu esti din filmul asta.Citeste cu atentie si incearca sa intelegi contextul.Nu interpreta altceva.

     • ppa

      Așa cum am spus și la vremea respectiva era doar părerea mea.E frumos sa respecți părerea cuiva fie ca Îți place sau nu.Oricum Îți doresc o zi bună în continuare și sa fi nominalizat iar acest lucru sa nu te schimbe.O zi frumoasa

     • ingrijitor de hoti

      1000 de euro nu sunt multi bani.Problema noastra e ca am fost siliti sa ne obisnuim cu putin.Ori intr-o tara care vrea progresul trebuie sa tindem spre el deci sa vrem mai mult.Din pacate credem ca e decent un salariu de 1000 de euro intr-o tara in care 3000 de lei cheltuie statul cu un cap de hot intr-o luna iar alocatia unui copil e de 80 lei.Asta-i treaba, ne multumim cu putin,ne facem cruce cand statul ne mai scapa 50-100 lei la salariu.Ca exemplu ,Dorin Cocos,fostul sot al Udrei a fost condamnat pentru o mita de 9 milioane euro.Inevitabil te intrebi ,daca mita a fost suma asta,ore contractul si profitul cat o fi fost?Cati dintre noi nu ar avea nevoie de un scaun,sa se aseze daca le-ai pune in palma numai 500 de mii de euro? Putini. In conditiile in care unul din unsprezece copii din tara asta se culca flamand.Inca odata intreb ,un salariu de 1000 de euro e prea mult penru o familie cu ,sa spunem 2 copii? Vrem o tara ca afara dar cu salarii ….romanesti.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén