fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Clarificari pentru psihologi

Clarificari pentru psihologi

Clarificari pentru psihologi

Cu ocazia unei recente incercari de mobbing incercate de un deja fost director, dar inca tinut pe banca de rezerve, am descoperit ca nici n-ar fi cazul sa fie obligatorii autorizatiile pe care ONG-ul numit Colegiul Psihologilor.

Adresa FSANP cadru normativ reintegrare sociala

Adresa FSANP cadru normativ reintegrare sociala

Problema a a parut cand ONG-ul de drept privata care ne reglementa activitatea psihologilor a avut o tranzitie intre conduceri care nu s-au inteles, motiv pentru care nu prea s-a stiut cine sa incaseze si unde cotizatiile alea ceea ce a insemnat ca a fost pusa in discutie valabilitatea autorizatiei de libera practica.

6 Comments

 1. aaa

  doctorii care au in mana vietile oamenilor e normal sa fie controlati de colegiu, insa asistentii sociali si psihologii???sa fim seriosi, astia oricum sunt varza si la colegiu iau niste smecheri banii. La psihologi cel putin sunt nereguli mari, au fost si arestati doi sefi, sot si sotie, parca chiar seful cel mare. Isi dadeau singuri activitati platite. Si psihologii au facut presiuni sa fie sterse unele meserii din nomenclator, ca sa ia psihologi-terapeuti ciolanul, cotizanti de-ai lor.

 2. Adi

  Și pentru asistenții medicali și medici nu ar fi la fel?

  • In cazul medicilor si asistentilor medicali legislatia e diferita.

   • anonim

    De ce este legea pt cadrele medicale diferita? Poate o fi nevoie de autorizatie de libera practica in privat, dar nu e o anomalie ca suntem functionari publci, ba chiar cu statut special, cu drept de libera practica?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén