Advertisements

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

DNA, raport de activitate la debarcare

Ieri Laura Codruta Kovesi a fost debarcata. Am scris despre asta, nu revenim. A lasat in urma un raport de activitate care explica si de ce.

DNA, raport de activitate la debarcare

Un numar de 37 de demnitari, dintre care noua ministri si fosti ministri, 21 de deputati, sase senatori si un membru al Parlamentului European, au fost condamnati definitiv in dosare instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in perioada in care la sefia structurii s-a aflat Laura Codruta Kovesi.

In aceeasi perioada valoarea masurilor asiguratorii instituite de DNA a fost de peste doua miliarde de euro, iar procentajul achitarilor, s-a mentinut la 10%, fiind sub media europeana. Ceea ce i-a cam bagat in sperieti pe politicieni si pe oamenii de afaceri cu statul de unde si prilejul pentru acest raport.

Advertisements

1. Yo

Procentul mai mare de achitări în Europa este datorat faptului că acolo nu există hoția și corupția de la noi. Mandatul Kovesi a lăsat mult de dorit, a acționat doar la comandă, restul hoților nu au fost deranjați. Vom ajunge însă la concluzia că tot era mai bine decât nimic, conform logicii perverse care îl plânge pe Ceaușescu…

2. aaa

nu a facut nimica pentru a diminua coruptia din sistem, s-a eliberat borcea caruia ii carau ofiterii si detinutii de casa aparate de fitness si se vaita la TV. Nimic in scandalul vipruilor din parnai, al cartilor, decat detinutii VIP eliberati repede si in continuare ne rad in nas din masini scumpe.