fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Justitia de partid si maidanezii propagandisti

Justitia de partid si maidanezii propagandisti

Justitia de partid si maidanezii propagandisti

Din ce in ce mai multe reflexe de maidanez ies la iveala acum c-a inceput urmarirea penala impotriva lui Tudorel Toader. Impricinatul musca, propagandistii latra pe la televizore, maidanezii spera la ciolane prin puscarii.

Saptamana trecuta propagandistii pesedei ne-au luat putin in vizor pe la televiziuni si pe site-uri pe motiv de urmarire penala declansata impotriva lui Tudorel Toader. Unii platiti – gen Romania TV, altii avizi de functii si cu reflexul cainelui maidanez. Daca tot nu sunt primiti pe nicaieri se tin dupa caruta lui Toader, in speranta ca le arunca si lor un ciolan.

Toader s-a dovedit un mincinos si un incompetent si i-am dat toate sansele din lume sa demonstreze altfel. I-am pus la dispozitie probleme si solutii pe care sa le poata aborda, l-am convins sa le discute si sa-si asume solutii, l-am atentionat cu privire la derapaje i-am cerut sa-si respecte cuvantul, l-am certat si i-am si dat sansa sa se indrepte.

L-am abordat, deci, cu rabdare chiar daca pana n-am facut primul protest nici macar n-a vrut sa discute cu noi. Din pacate arogantia sa, Tudorelul de la Iasi, si-a inchipuit c-o sa ne lesinam de emotie daca o sa se supere dansul si-o sa ne transmita si la televizore si prin presa ca nu ne agreaza si ca-l cam deranjam din treaba asta pe care o are de facut pentru mustacios.

De unde si incidentul cu plangerea penala si o oarecare agitatie in randul propagandistilor ori slugoilor pesedisti. Cine stie cum lucram si-si mai aminteste si alti vitezji ca Toader, un incomptent care si-a lustruit CV-ul cu sinecuri de partid, cred ca stie deja ca n-o sa-l lasam pana se duce in istorie asa cum merita: ca un nimeni.

Exact cum ii transmitea un student de la Iasi, care-i amintea ca important e nu unde ai ajuns ci cum ramai in memoria colectiva. Tudorel Toader, ca o sluga zic astia mai rai cu dansul. Noi credem ca mai rau de-atat avand in vedere ca nu s-a dat in laturi de la nicio magarie pentru a submina justitia si sistemul penitenciar. In plus omul demonstreaza pe zi ce trece ca e si neinformat si rauvoitor.

Nu mai spun ca nu doar noi ii spunem ca are un car de probleme si ca n-are ce cauta in functia de ministru al justiei si de coordonator al penitenciarelor, chiar si Comisia de la Venetia ii mai spune cam ce submineaza si pune in pericol asa cum a facut-o si GRECO. Doar ca acum ca nu-l mai ajuta pe Dragnea opinia Comisiei cu pricina, nu prea-l mai intereseaza.

PS. Se scrie maidanezii chiar daca se pronunta in limba dumneavoastra “maidanejii”, ca “englejii” domnule ministru. Dada aveti deci nelaumiri, va rugam sa ne contactati. Stiti si adresa si toate metodele prin care putem fi contactati.

2 Comments

 1. Yo

  Cel mai jegos ministru din 30 de ani de guvernare împotriva poporului român!

 2. „Maidanejii” sunt adepții împletirii cozilor cu decidenții ppolitici, pe sub masa „negocoerilor”, fenomen pe care-l consideră a fi „sindicalism”.
  Tot din rațiuni sindicale unii au renunțat de bună voie în a mai fi lideri de sindicat, pentru o funcție vremelnică.
  Ar fi chiar nefiresc ca astfel de specimene unsuroase să nu dea din coate pentru a se face remarcate de potențialii „patroni” politici.
  Pentru că nu mai este nimeni așa de orb sau neinformat despre scopul și țelul în viața sindicală a unor foști mari lideri sindicali, ajunși miniștri pe la transporturi (și odată ajunși pe la pușcărie, cine i-a favorizat) sau învățământ.
  Ori care au averi pe care nu le pot justifica.
  Actualul ministru al (in)justiției nu și-a manifestat niciun moment intenția de a supune dezbaterii politicile în domeniul legilor justiției. Totul s-a făcut în disprețul legii, de către neaveniți, fără dezbatere publică, fără studiu de impact, fără a ține cont de principiile statului de drept, de recomandările GRECO, de recomandările Comisiei de la Veneția, de realitatea din societatea românescă, în context cu evoluția și cerințele UE.
  Niște derbedei obraznici, au modificat legile doar în favoarea lor, în beneficiul lor, fără a se gândi la consecințele care vor afecta întreaga populație, într-un final.
  În toată această degringoladă mizeră mai lipsea un singur ingredient: sindicalistul „galben”, mirat de ce în sondajele de opinie apare cu 20% în încrederea cetățenilor.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén