fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Nemultumiri in probatiune. Greva de avertisment

Nemultumiri in probatiune. Greva de avertisment

Nemultumiri in probatiune. Greva de avertisment

Consilieriide probatiune din 8 judete au fost ieri in greva de avertisment, cei din alte 15 judete au sustinut, dar au optat pentru alte forme de protest. Motivele, sunt legate de probleme de sistem nesolutionate de catre conducerea Ministerului Justitiei.

Se intampla, deci, ca problemele sunt de aceeasi natura iar cauza se numeste tot Tudorel Toader, acelasi personaj care submineaza pennitenciarele se pare ca submineaza si sistemul de probatiune. Saptamana viitoare se pregateste o greva generala, ceea ce inseamna ca cei doar 550 de ofiteri de probatiune vor amana pentru o vreme supravegherea a peste 100.000 de infractori.

Greva de avertisment în Justitie

Greva de avertisment în Justitie

Daca vi se pare cunoscut, personalul din probatiune reclama printre altele, lipsa de personal, conditii de lucru si discriminari salariale. Salariile nu s-au calculat corect. Mai mult, ordinele de numire in functie au fost gresit intocmite si nimeni nu repara asta. Ameninta si dansii cu plangere penala in fata lipsei de reactie a lui Tudorel Toader, cel care desi a fost informat despre aceste probleme n-a facut nimic.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén