fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Nici amnistie, nici gratiere. Doar un test de reactie pentru opinia publica

Nici amnistie, nici gratiere. Doar un test

Nici amnistie, nici gratiere. Doar un test

N-a fost nici amnistie si nici gratiere adoptata azi. Ceea ce nu inseamna ca nu s-a incercat. Sigur n-a aparut zvonul din neant, doar ca a aparut si nu s-a mai putut face.

De cateva zile au tot fost informatii contradictorii in legatura cu o posibila lege de amnistie si gratiere promovata inntens de catre Dragnea, in incercarea disperata de a scapa de dosarele penale si de condamnarile pe care le are in dotare. Printre decidenti, unii au facut pe misteriosii neraspunzand direct la intrebare iar altii au sustinut fatis, fiind si dansii condamnati.

Valcov, de exemplu, ne-a comunicat ca i se pare potrivit ca anul centenarului sa fie marcat cu o amnistie si-o gratiere, un moment zero al criminalitatii romanesti la ceas aniversar. Toader ne-a spus ca nu are un asa proiect la avizat, ceea ce nu insemna ca n-a existat. Dragnea, slab mort dupa condamnarea recenta, neaga categoric ca ar fi cerut asa ceva. De parca putea sa recunoasca sparlitoru’ asta de bani de la copii in folosul partidului.

Teza subsemnatului e ca a fost un test pentru opinia publica si pesedii au incercat marea nemultumirii populare cu degetul ala de borfas cu unghie netaiata ca sa vada daca si cam care va fi reactia. Cum apele s-au tulburat suficient, astia mici ai lui Dragnea au dat inapoi si si-au lasat generalul la greu. Nici macar n-au mai incercat vreo minciuna gogonata ca sa-l scape, le-au cam epuizat se pare. Ceea ce nu inseamna ca n-o sa incerce vreo parsiva la un moment dat.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén