fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Orele suplimentare, in asteptarea semnaturii lui Toader

Orele suplimentare, in asteptarea semnaturii lui Toader

Orele suplimentare, in asteptarea semnaturii lui Toader

De la ANP aflam ca ordinul cu plata orelor suplimentare n-a fost semnat. Evident, orele suplimentare n-au intrat la plata desi au fost 3 luni la dispozitie.

Dupa o incercare a directorului general Dobrica de fura orele suplimentare din pontaje a aparut incercarea Ministerului Justitiei de a fura orele suplimentare din ordin. Unul a decretat printr-o adresa ca trebuie excluse de la plata unele ore suplimentare pentru ca mintea domniei sale nnu putea sa cuprinda uriesimea normativa a platii unui drept legal.

Celalalt, mai parsiv – la Tudorica ma refer, a incercat sa introduca un articol prin care furtul la orele suplimentare sa aiba o oarecare acoperire in sensul in care nu se poate plati si majorarea pentru ore suplimentare si cea pentru sambete si duminici si sarbatori legale desi legea spune exact invers. Intre timp am tot discutat, ne-am prezentat cat se poate de raspicat opozitia in speranta ca vor intelege si ca nu va trebui sa cerem anularea ordinului in instanta.

Doar ca Tudorel de la justitie a avut alte preocupari in perioada asta si n-a fost atent la ce mai are de semnat si de facut, de unde si o paguba cat se poate de concreta pentru cei care azi ar fi trebuit sa primeasca pe card si banii pentru orele suplimentare. Geaba s-a pregatit intre timp fiecare penitenciar, daca n-ui clar cum si cat sa plateasca pentru ca nu si-a facut Tudorel Toader treaba. Sa mai fi avut abuz in serviciu pentru multa vreme, acolo se incadreaza.

UPDATE 15:25

Informare MJ - aprobare OMJ plata ore suplimentare

Informare MJ – aprobare OMJ plata ore suplimentare

6 Comments

  1. stefan

    orele suplimentere se platesc cu 75% sau cu 175%

  2. stefan

    parca era vorba sa se plateasca cu 175% orele suplimentare nu cu 75%

  3. Buna ziua.acest ordin pentru plata orelor suplimentare trebuie reînnoit ca cel de 75% zâmbete,duminici si sărbători legale în fiecare an?

  4. Cristi

    A găsit pixul! A semnat.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén