fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Rapoarte de activitate si pentru stabi

Rapoarte de activitate si pentru stabi

Rapoarte de activitate si pentru stabi

Sigur ca e o pierdere de timp, dar Acu’ ca tot l-am suparat pe domnul director general, ii mai cerem una sa-si revina. De ce sa nu faca si domnia sa un raport lunar, si daca tot il face de ce sa nu ne si spuna cu ce se ocupa. 

Nu de alta, dar gurile rele spun ca nu prea se ocupa si ca fuge de orice. Si nu pentru ca trebuie sa rupa usa ANP-ului la 16.00 ca sa-si finalizeze apoteotic ce-a inceput pe la 09.30 dupa ce ajunge domnia sa hat de la Slobozia. E destul de greu ca e nevoit sa faca naveta in fiecare zi. Dar, asa ii este naravul. Orice-a fost pe unde-a nimerit sef n-a prea miscat nici macar din greseala.

Solicitare FSANP raport de activitate director general 2018

Solicitare FSANP raport de activitate director general 2018

E drept c-a mai distrus dinn greseala tot felul de chestiuni care functionau dar despre asta o sa tot vorbim pana iese domnia sa la pensie indiferent c-o rezolva mesteru’ Tudorel de data asta cu un concurs dintr-ala cu un singur candidat care sa spele rusinea imputernicirii ilegale despre care povesteam mai de dimineata.

In fine, ca sa n-o lungesc, sa faca si Marian Dobrica rapoarte lunare daca tot trebuie si sa ceara si el voie sa faca pe directorul ca toti ceilalti, care mai nou trebuie sa-i spuna ori de cate ori s-au vanturat pe la temnita in exercitarea atributiilor, la mijloc fiind incercarea de a-l decapita pe Florin Stanciu, directorul de la Penitenciarul Targsor – unul care nu-l lauda-n merite pe nea Marean de la Solobozia.

1 Comment

  1. Hârțogărie, pierdere de timp, în situația în care sunt pârghii de verificare la îndemână. Dar cine să le folosească?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén