fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Tudorel Toader, ordin semnat prea tarziu si la fel de impotriva legii

Tudorel Toader, ordin semnat prea tarziu

Noi il credem pe Tudorel, dar nici el sa nu mai minta. Ieri, dupa ce-am facut scandal de ne-a stiut toata presa, pe la 3 dupa masa, ne scrie si Ministerul Justitiei un fel de explicatie.

Sigur, noi suntem mai usor de pacalit altfel n-am avea incredere in orice politruc pus in scaunul justitiei pana cand sa ne convingem ca-i exact ce banuiam, dar asta-i prea gogonata ca s-o mai credem. Ne spune autorul mesajului ministerial ca Tudorel a fost in concediu motiv pentru care si-a delegat atributiile. Bravo lui! Care-i insa legatura cu ce urmeaza?

Informare MJ - aprobare OMJ plata ore suplimentare

Informare MJ – aprobare OMJ plata ore suplimentare

Tot din mesajul cu pricina aflam ca Ministrul Toader a semnat ieri, zi de salariu, deci prea tarziu ca sa mai conteze luna asta daca luam in calcul si timpul necesar publicarii dar si faptul ca OMJ-ul are cel putin 3 prevederi ilegale pentru care va trebui sa mergem in instanta in perioada urmatoare, dat fiind ca patronilor nostri nu le pica deloc bine sa ne plateasca orele suplimentare si tot cauta motive sa mai steraga din datorie.

Abuz prin neplata orelor suplimentare pentru angajatii din penitenciare

Abuz prin neplata orelor suplimentare pentru angajatii din penitenciare

Asta-mi aminteste de OMJ-ul acela cu plata unui spor pentru serviciul de continuitate. Aproape ca o insulta celor care n-au beneficiat de acest drept, ordinul este semnat si publicat in Monitorul Oficial cu vreo 5 luni intarziere. Oricum n-aveas nimeni chef sa-l plateasca si, in cele din urma a disparut si din lege. Pana la urma daca Tudorel are venituri lunare de 59.000 lei noi si grei, ce-i pasa?!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén