fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Tudorel Toader, sanctionat de studentii de la drept

Tudorel Toader, scanctionat de studentii de la drept

Tudorel Toader, scanctionat de studentii de la drept

Tudorel Toader a fost certat de catre studenti chiar la Iasi unde domnia sa facea pe profesorul. Nu stim daca si a colo l-a pus tot un partid, asa cum s-a intamplat la Curtea Constitutionala ori la Ministerul Justitiei, dar iata ca ipocrizia si vanzarea e taxata corespunzator.

Sigur, asta n-o sa-l miste prea tare pe Toader, dansu-i mult prea cinic si prea construit pe osatura de secretar de partid comunist ca sa se impresioneze la vorbe de simtire. Se vede din toate iesirile publice ca n-are nicio problema ca sa minta doar pentru a scapa din inghesuiala. In plus, individul, n-are niciun scrupul in a pune in practica tot ce-i cere mustaciosul penal.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, umilit in fata studentilor de la Facultatea de Drept din Iasi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, umilit in fata studentilor de la Facultatea de Drept din Iasi

Sigur, cel care l-a certat pe Tudorel o sa fie etichetat ca hastagian tefelist si rezistent si cate mai cate. Notam in context ca desi s-a tot dat rector pe unde-l intrebai cu ce se ocupa, de fapt minicinosul asta n-a fost n-a prea exercitat functia, sarind din sinecura de la Curtea Constitutionala in sinecura de la Ministerul Justitiei. Curat independent si profesionist nene Tudorele!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén