fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Video | Ministrul justitiei, trebuie sa fie al justitiei

Video | Ministrul justitiei, trebuie sa fie al justitiei

Video | Ministrul justitiei, trebuie sa fie al justitiei

Zilele trecute am dat un interviu despre ce se mai intampla in justitie si ce se mai intampla in penitenicare. Multe de spus, putine minute la dispozitie.

Sorin Dumitraşcu, FSANP, : ”Ministrul Justiției trebuie să fie ministru al justiției, nu al infractorilor, al partidului X sau Z”

Sorin Dumitrascu, FSANP, : ”Ministrul Justitiei trebuie sa fie ministru al justitiei, nu al infractorilor, al partidului X sau Z”

Gepostet von FSANP am Dienstag, 10. Juli 2018

Uneori cand ii criticam pe guvernanti intr-atat incat devenim vizibili si asta doare la voturi, politicianul cu pricina ori simpatizantul din dotare gaseste de cuviinta sa ne acuze ca facem politica, desi e evident ca ne concentram pe probleme care ne afecteaza si nu ne intereseaza restul. Totusi, pentru cei care-si inchipuie ca sindicatele se ocupa cu organizat excursii, mese campenesti si portocale de Craciun, e o abordare.

Daca politica e sa cerem salarii si pensii mai bune, pai atunci asta trebuie sa facem. Daca politica e sa cerem conditii mai bune de lucru, asta e treaba noastra. Daca politica ii zice la reactia impotriva propunerilor de beneficii pentru infractori in detrimentul victimelor si al angajatilor din penitenciare, mi se pare in ordine s-o facem. Lista e lunga, nu insist idea e ca facem politica sindicala, nu ne ocupam de laudat sefi si pupat moaste de ministri. Sigur ca asta ne face mai putin iubiti la nivelul politic, dar asta e optiunea noastra.

3 Comments

 1. Ana

  Din nou CE Tg Ocna, ing logistica și cu sef serviciu economic au intrat iarăși brusc in concediu medical, mai e de semnat o investiție cu bani europeni. Iarăși ,,prostii,, care nu au nici o competentă vor fi puși sa semneze ce ei ar trebui, și ce elaborează ei! Cum putem proceda in cazul acesta? Intram cu toții in concedii ….cum de se poate intampla așa ceva, toți șefi se dau răniți cu concedii… este strigător la cer ! Ei știu exact când se smneaza și s-au tras in medicale! Pt ce se plătesc coef de conducere … ? S- a ajuns într-o situație disperata la noi!!!! Șefi nu își asuma nimic dar, sunt șefi și ofițeri ! O idee ar fi sa anunțam presa?! E bătaie de joc bagă oameni care nu au treaba in comisii pt investiții și cei care sunt capabili sunt scoși !

 2. Aciduzzu

  A mai fost unul…Gură de Aur …! Fac și eu o profeție…lui Tudorel de aici i se va înfunda, în maxim 6 luni va zbura din funcția de ministru,cam fără voia lui,ce-i drept .Nu de alta dar se cam înmulțesc plângerile penale împotriva lui !

  • ion

   Nu o sa pateasca nimic, plangerile sunt facute de ochii lumii pe motive penibile, si oricum nu intereseaza pe nimeni. singura care s-ar fi bucurat sa il ancheteze tocmai a fost zburata.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén