fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Cererile de mutare, discutate saptamana viitoare?!

Cererile de mutare, discutate saptamana viitoare?!

Cererile de mutare, discutate saptamana viitoare?!

ANP nu s-a hotarat inca referitor la data sedintei referitoare la discutarea crerilor de mutare intre penitenciare. Cel mai probabil insa va fi saptamana viitoare, nu-i sigur avand in vedere ca au aparut si niste zile libere catre sfarsitul saptamanii viitoare.

Sunt peste 1.000 de cereri de mutare de discutat, foarte multi dintre solicitanti facand cereri multiple ceea ce va ingreuna fantastic discutarea acestora in Consiliul de conducere. Listele nu sunt gata, mai sunt de adaugat diverse detalii pentru a se evita erori, dar cei de la ANP lucreaza intens. Vedem exact cum stam si ce solutii tehnice va gasi DMRU in zilele urmatoare.

Asa un numar mare de mutari arata partea gaunoasa a resurselor umane anepiste, care inc-au ramas la nivelul de gestiune de cadre si nu reusesc sa-si faca si partea de comunicare, motivare si sprijin pentru tinerii absolventi. Inca e mai greu de obtinut o informatie de la unele birouri de resurse umane decat de la informatii clasificate, iar comunicarea lasa de dorit in destule cazuri.

Pacat, pentru ca exista potential si lucrurile se pot indrepta, greu insa sub bagheta unui nou imputernicit care i-a si facut miscarea cu imputernicirea ilegala lui Marian Dobrica, ceea ce ne arata ca nici macar cu legea nu-i sigur  c-o aplica in litera si spirit. Greu asadar de crezut ca blajinul domn Romanu are in gand sa reformeze prea multe si ca n-are alt gand decat supravietuirea pana catre pensie.

9 Comments

 1. Mihai

  Domnule președinte am înțeles ca luni ar fi ședința ? Ceva tabel cu cei discutați aveți ?

 2. ovi

  Si nu trebuie trasi de ureche?

 3. Un nemultumit dintr-un spital!

  Nu ma mai mira nimic! Bine ca tu, ca FPSS daca iti faci cerere cu o zi intarziere dupa ”calendar”, cu siguranta nici nu pleaca cerere de la RUFP ca nu este in termen. Daca ei amana acea sedinta cu saptamanile, ce rost mai are acel calendar ? 1000 de cereri, 850 de raspunsuri negative, ca de obicei. Sa fiu offtopic, cum poate un medic sa primeasca 17.000 lei salariu si 50% pe langa, doar ca pleaca la pensie, sa fie ajutat. VIVA LA D.G !

  • anonim

   Pe salarizarea din sistemul de sanatate pe care sigur a ales-o medicul cu acel salar nu avea cum sa primeasca,50%, este adresa venita in unitati.

 4. Cronos

  Sincer, în ziua de azi, nu se mai merita vorbești cu frumosul. Dat în judecata și gata. Anp are pretenția sa respectam termenele în teritorii și ei amână în mod nejustificat atatea cereri cu termen conform og 27/2003. Spun asta deoarece am trecut și eu prin sesiunile de mutări și tot asa am fost amânat cu mutarea, ba negativ fără nicio explicație, ba s-a discutat cererea după 4 luni…

 5. Fost student

  Nu este normal ce se întâmplă. În primul rand cei de la ANP nu și respecta termenele. Mi se pare normal sa se întârzie o zi sau doua, dar nu cu săptămânile. Înțelegem ca au și lucruri mai importante de făcut decât sa se preocupe de soarta lucrătorilor de penitenciare, dar ar cam fi cazul. Dacă și ar da interesul de la bun început pentru absolvenți, nu ar mai exista atâtea probleme și cereri.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén