fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Afiliere | Sindicatul “Pro Veritas” Baia Mare se alatura FSANP

Afiliere | Sindicatul "Pro Veritas" Baia Mare se alatura FSANP

Afiliere | Sindicatul "Pro Veritas" Baia Mare se alatura FSANP

Incepand de ieri Sindicatul “Pro Veritas” din cadrul Penitenciarul Baia Mare este afiliat la Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP). 

Conform Statutului, sindicatul s-a constituit in scopul apararii drepturilor prevazute in legislatia nationala, in pactele, tratatele si conventiile internationale la care Romania este parte, precum si in contractele colective de munca si promovarii intereselor profesionale, economice, sociale, culturale si sportive ale membrilor sai. Succes, asadar, in activitatea sindicala!

Biroul executiv al Sindicatului “Pro Veritas” din cadrul Penitenciarul Baia este format din: Moldovan Raul Patric – presedinte, Borgyos Norbert Eduard – vicepresedinte, Bodea Lavinia-Bianca – secretar, Dale Iulian-Grigore – membru si Pop Florin-Felician – membru. Pentru cei intersati, date de contact gasiti aici.

5 Comments

 1. Călin Ardelean

  Bine ați venit

 2. pensionarul

  Georgica? Asa de rau a ajuns? Era cam patimas la bautura si repede turnator la Bala! A fost prins de chestorache in fault si trecut in rindul al doilea. Matrapazlicuri rusesti cu hoti scosi la munca in folosul comunitatii, ceva scandal cu femei, interlopi favorizati, ceva critica la adresa chestorului si rubedenii infipte prea mult, plus ceva semnale de la SRI.Si-a rascumparat greselile cu “plicul”, a pupat ghiulul si a ramas la tron. Tradator din nastere ii era frica de tradare si obsedat sa stie ce se vorbeste despre el. A imbatrinit se vede si face greseli.

  • nick

   Nu a ajuns, asa a fost! Si nu s-a schimbat deloc in bine. Se face si mai rau. Daca atunci cand era adjunct se multumea cu ciosvarta aruncata de altii, acum isi ia ciolanul cel mai mare, nelasand nimic pe os. Incalca legea cu tupeu, calcand pe cap agentii, obligandu-i sa faca ore suplimentare, fiind ajutat de liderii de sindicat care, in loc sa apere si sa sustina agentii, sunt cu el pe felie. Inainte de toate, trebuie sa-ti pastrezi demnitatea si onoarea, calitati ce lipsesc multora din unitatea asta, in frunte cu cei ce o conduc. Daca ne ascundem dupa deget, in ideea “”mie sa-mi fie bine”” , atunci acest ciocoi va face in continuare ce va vrea el si va abuza de functie la cel mai grosolan mod. Trebuie sa te gandesti la binele angajatilor mai intai, dle director, nu la beneficiile tale. Texte precum “” imaginea unitatii”” nu mai tin. Toata lumea vede ca, de fapt, nu urmaresti decat sa te imbogatesti rapid, atat cat mai tine, pana nu vine gaia si va veni, stai linistit. Iti promitem ca vom tine la curent tot sistemul cu faptele tale de vitejie, despre care dorim sa afle si altii mai sus-pusi ca Dobrica, alt specimen asemenea tie.

 3. Juris

  Timisoara,nu?acolo unde lupul este paznic la oi.
  Piratul Alexeev,si-a bagat de curand subordonatii in sedinta,unul(probabil singurul)din motive fiind bineinteles comentariile negative la adresa sa si a clanului pe care il conduce.Dupa cum era de asteptat,Sultanul a luat pozitie fata de cele intamplate si printr-o mascarada prost glazurata,a negat acuzatiile,fireste,si desi mascat de cuvinte frumoase,urletul fricii a tronat peste mesajul transmis de director.Director care de altfel este si doctor in drept si paradoxal,limba romana ramane in continuare o necunoscuta pentru dumnealui…admitem insa ca gramatica are si partile sale grele(hihihi).Mi-AR PLACEA sa cred,ca barza de la educatie,hipopotamul de la evidenta si Grivei de la paza,NU sunt ofiteri,asa cum esti tu DOCTOR…si nu ”MI-AR PLACE” (cum te exprimi dumneata,domnule doctor)ca un asemenea director sa conduca in continuare o insitutie a statului.Se presupune,ca un detinator al functiei de director,trebuie sa cunoasca drepturile si obligatiile angajatilor,sa aiba principii clare,bine definite si cladite pe dreptate,respect,frica de Dumnezeu si ura fata de infractiuni,ca de exemplu cea de CORUPTIE.Ori dumneata,domnule director,ai devenit unul de-al celor pe care ii pazesti si trebuie sa ii reeduci,lipsind cu desavarsire orice exemplu de indreptare atunci cand ii favorizezi pe detinuti.(repartizari la munca,permisii,etc.).Comunici ca ceea ce se petrece acum,e o problema minora,insa stim ca nu este deloc asa si ca nu se va lasa fara repercursiuni…si nici chiar tu,zeul furtunilor,nu stii ce te asteapta de cand cu apele astea tulburi…visul tau de a-l egala pe Bala s-a destramat si nu pentru ca nu ai aceleasi resurse,ci pentru ca tu nu mai traiesti acele vremuri.
  Ai un caracter mizerabil si actionezi la fel de mizerabil,Georgel.Tiparul perfect al lucratorului de penitenciar pentru tine,este omul umil,supus si care sa fie priceput la ceva(agricultor,inginer intretinere spatii verzi,bucatar,menajera,sofer,electricean,instalator,animatoare,etc.)sau o alta categorie,cea care pune in prim plan soti,copii,rude sau prieteni ai VIP-urilor(persoane cu potential financiar sau persoane din diferite functii publice de conducere din diferite structuri),iar toti acestia stiu si ce sa declare la nevoie,cunoastem.Pe restul angajatilor, pe care tu ii consideri niste gunoaie, ii exploatezi la maxim si faci abuz dupa abuz.Dupa cum spui chiar tu,nu pui pe primul plan bunurile si foloasele necuvenite primite de la beneficiari,tocmai de asta ii trimiti pe stimabilii agenti sa lucreze dupa programul intreprinderilor,in ture,peste vointa lor,cu presiune si santaj,acestia din urma adunand oboseala si ore suplimentare.Vazand ca scartaie,ai venit cu alternative si fiind si un bun negociator,ai vorbit cu bene sa dea si agentilor un banut,sa le inchizi gura,in niciun caz sa schimbi programul.Intelegerea e intelegere.Se va dovedi mult prea amara baclavaua turcului astuia,Georgica…
  Din vanator,ai devenit vanat…alunecoasa trecerea?!
  In ceea ce-l priveste pe Stefanita-Banut sau Banel-asemanare izbitoare cu georgel de la balta,caracter mizerabil,cauta comori,s-a saturat de fier vechi-desi pare devotat si pe pozitii,a inceput sa simta si el gustul ciolanului si cica si-a creat propiul colac de salvare…pe al tau l-a pus in plan secund,Georgica…ca cine stie cum ii vine randul(hahahaha).Lumea a preconizat ca relatia dintre voi va fi de durata,insa deja scartaie…scuze,Liviule,nu trebuia sa o spun pe asta!
  Penitenciarul Timisoara-o jungla populata de oameni fara scrupule,orbiti de dorinta de a se imbogati,sunt gata sa faca orice pentru a-si atinge scopul.
  Aruncand o privire asupra unora din aceasta unitate,inclinam sa intelegem de unde vine frustrarea…ce au?ce sunt?ce fel de viata duc?vai si amar!
  Va asteptam cu drag la Timisoara,va fi mai incitant decat cazul ”Borcea”!

  • Beneficiarul

   Oare merge bine salupa lui Georgica? Hahaha Cate plicuri a dat pe ea?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén