fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Ministrul continua sa ignore adevaratele probleme din penitenciare

Ministrul continua sa ignore adevaratele probleme din penitenciare

Ministrul continua sa ignore adevaratele probleme din penitenciare

Ministrul Justitiei continua sa abereze pe diverse ori de cate ori prinde un microfon. Adevaratele probleme ale sistemului penitenciar le ignora cu buna stiinta.

Actiunile de protest ale angajatilor din penitenciare continua, intre greva japoneza si pichetarile din perioada 7 – 27 septembrie fiind desfasurate obisnuitele actiuni de informare publica. Mai jos, un exemplu de la Iasi, in mediul online am tot postat si noi si colegii ce-a mai aparut prin presa. Intre timp, ministrul justitiei revine cu aceleasi minciuni despre constructii de penitenciare si de institute de formare in loc de penitenciare aflate in nelucrare.

Intr-un fel, contructiile de pentitenciare seamana cu legea pensiilor si cea cadru a salarizarii: o sa fie mai bine de prin 2022, daca, evident, ne lasam pacaliti si-i votam p-aia care-au promis si ne-au mai si discriminat intre timp acordand cresteri salariale si de beneficii la pensie categoriilor cu potential electoral mare. Ceea ce, sa recunoastem, e extrem de parsiv fata de restul romanilor.

Toader tot anunta constructii si modernizari de puscarii, dar tot asa de prin 2022, daca cumva va mai fi dansul prin zona, ceea ce e extrem de probabil desi individul pare de constitutia unei broaste testoase. Intre timp, de aproape 2 ani, doar le anunta si se pregateste, nici macar un tarus n-a batut daca ignoram cazurile unde s-a mai dat cu var in pregatirea vreunei vizite la care trebuia sa dam bine.

In timp ce investitiile au scazut la jumatate in 2017 fata de 2016 si cu inca peste 30% in 2018 fata de 2017, ministrul mai anunta ca vrea sa faca in locul Penitenciarului Pantelimon, aflat in stare de nelucrare de vreo 12 ani, un Institut pentru formarea angajatilor din penitenciare, de parca n-ar fi suficiente Academia si Scoala de agenti. Asta, asa, ca sa ne aflam in treaba si sa ne dam progresisti pe banii statului, altfel nici bani de cursuri n-avem in buget.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén