fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Calendarul sportiv degeaba

Calendarul sportiv degeaba

Calendarul sportiv degeaba

Anul trecut, cam pe vremea asta, ANP ne transmitea calendarul sportiv pe 2018. Evident ca dupa ce s-a semnat, a fost uitat. Ceea ce se va intampla probabil si cu actualul proiect pentru 2019 care tocmai ne-a fost transmis spre consultare. Nu stiu, deci, dca mai merita sa ne pierdem timpul cu lectura documentului cu pricina.

Calendar Sportiv Anp – 2019 by FS ANP on Scribd

Prin penitenciare colegii tot intreaba cand si cum vor putea sa faca sport si sa se intretina fizic daca din planificare nu li se permite acest lucru, scopul institutiei fiind acela de a-i folosi in serviciu. ANP transmite adrese, face consultari, dupa care uita si-si vede de micutele vendete interne si de semnatul mapelor curente ori rezolvatul crizelor pe care, de regula, sefuleti promovati pe criterii de slugarnicie le creaza.

Ceea ce nu inseamna, desigur, ca nu-i nevoie de un calendar sportiv, problema e ca nu e respectat absolut de loc, cu exceptia notabila a situatiei cand organizatoru n-are vreun fin pe la resurse umane ori vreun complice prin conducerea ANP, ceea ce evident nu-i cazul, mai ales la noi in sistemul penitenciar unde nu exista retele de favorizare a detinutilor vip si-alte rudenii si afinitati ori, fereasca sfantul, complicitati.

Dar, ca sa ne intoarcem la ale noastre, ne exprimam speranta si dorinta fierbinte ca acest calendar sa fie si pus in practica si sa se intample acele competitii sportive asa cum ar fi normal in orice institutie serioasa in care capacitatea de lucru a angajatilor nu e subminata prin planificarea excesiva in serviciu si eliminarea oricaror activitati care sa presupuna miscare. Cei care fac cate ceva, fac asta pe cont propriu si nu e suficient.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

2 Comments

  1. Marian

    Se pare ca vor fi inghetate salariile bugetarilor la nivelul din decembrie 2018. Sper ca nu vom accepta asa ceva.

  2. anonim

    Pentru că toate controalele se bazează pe căutat hârtii. Ne îngropăm în hârtii ! Sistemul este o formă fără fond !

Comments are Closed

Theme by Anders Norén