fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Cat ne costa un start ratat

Cat ne costa un start ratat

Cat ne costa un start ratat

Din ce in ce mai des ANP e surpins ca mai sunt si inceputuri pe care trebuie sa le gestioneze si-ar fi indicat s-o faca bine. Orice inceput profesional prost gestionat, si-au fost multe in ultima vreme, ne costa institutional mai mult decat pare.

Nu pot sa nu remarc faptul ca la Festivitatea de deschidere a anului de invatamant la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare – Targu Ocna, s-a inceput cu stangul, cum altfel, pe toba. Frumoasa festivitate, lipsesc uniformele pentru elevi. Stiti dumneavoastra, uniformele alea pe care ANP nu le-a achizitionat centralizat si care ar trebui sa fie in stoc.

Altfel, oficial, va informam ca totul e bine si ca “anul acesta Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tirgu Ocna pregateste un numar de 250 elevi romani pentru sistemul penitenciar romanesc, din care 60 elevi vor urma cursurile in cadrul Structurii de Invatamant Arad, arondata scolii” in cauza.

In buna traditie de colaborare cu Administratia Nationala a Penitenciarelor din Republica Moldova, anul acesta, la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tirgu Ocna se vor pregati si un numar de 12 de elevi din Republica Moldova.

Evenimentul a debutat cu intonarea imnului national, discursul oficial de deschidere a anului scolar, rostit de catre directorul Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tirgu Ocna, au luat cuvantul domnul Comisar sef de penitenciare Valentin POPESCU – Sef serviciu resurse umane din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor si primarul orasului statiune Tirgu Ocna – Ec. Stefan Silochi.

Ca si in anii precedenti, Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tirgu Ocna isi deschide portile si ofera elevilor posibilitatea de a patrunde in tainele sistemului penitenciar romanesc dar si de a contribui la dezvoltarea si modernizarea acestuia.” Altfel, e bine si-o sa avem un viitor excesiv de luminos. Orbitor chiar.

Sigur, oamenii de acolo incearca sa faca lucrurile sa mearga. Asta-i clar. Doar ca nu poti sa carpesti la nesfarsit. Mai e nevoie si de resurse, ori asta nu se poate cu taieri de buget si bazandu-te pe sprijinul financiar al elevilor. De unde si dezamagirea unor viitori fosti optimisti. Intre timp nici macar dubele nu mai sunt ce-au fost odata iar pentru infractori s-au gasit bani.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén