fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Marea famiglie traditionala din puscarie

Marea famiglie traditionala din puscarie

Marea famiglie traditionala din puscarie

Am vazut cifrele de prezenta. N-o sa fie validat. Ceea ce inseamna ca sunt sanse mari ca Il Capo de la Teleorman sa se  duca, si cu dansul intreaga sandrama de tudorei, nicolici, iordachi si dobrici care si-au facut tinta din daramarea justitiei si a sistemului penitenciar.

Vreo 14 mii de clienti de-ai penitenciarelor au votat frentic la referendumul pentru familia traditionala. Sanse sunt ca vreo 2000 sa fi fost violatori, daca e sa ne luam dupa procente. Odata cu asta se demonstreza zi falimentul unui program politic construit in jurul subminarii justitiei si al recompensarii infractorilor transformati peste noapte intr-un fel de eroi cu paru-n mana si cu mana-n buzunarele romanilor de catre o clasa politica cu apucaturi penale.

Ceea ce demonstreaza ca Romania nu se lasa chiar atat de usor manipulata si ca efortul penalului din fruntea Camerei Deputatilor si-a tarii de a se urca pe-o tema populista a fost inteles ca atare mai ales ca legea de modificare a Constitutiei a fost aprobata de prin martie 2018 in Parlament, iar casatorii netraditionale sigur sigur n-am avut de la Decebal incoace chiar daca pesedeii au votat prinn 2015 frenetic pentru aceasta in Parlamentul European.

Cel mai probabil asadar Dragnea si ai lui o sa pice, si-o sa tot pice pana ajung la puscarie si-o sa se convinga personal ca avertismentele noastre sunt mai mult decat rezonabile si ca faptul c-au redus investitiile in penitenciare sub mandatul lui Tudorel Toader in incercarea de a demonstra ca lucrurile merg rau in penitenciare costa pe termen lung.  De vazut daca vine domnisoara cu pachete la dansul si daca, din slugarnicie, ANP o sa-i gaseasca vreun cotlon unde-o sa-i acorde acelasi tratamentul de vip.

Cu ocazia asta poate se mai sparg si din gastile care s-au format intru propasirea detinutilor-vip. Aici se vor intalni marea famiglie traditionala a spagarilor cu cea a spaguitorilor, vor depana amintiri isi vor plange de mila si-o sa zbiere ca sunt victimele intr-o Romanie care nu i-a inteles ca ‘reformatori’ in folosul infractorului. Dar, sa nu zicem hop pana nu ramane condamnarea aia definitiva.

3 Comments

  1. ingrijitor de hoti

    Pacat.Am trecut pe langa o sansa aproape unica in ultimii 28 de ani.Am avut sansa sa votam odata si pentru noi, pentru familie si viitor.Am ratat intr-un mod de necrezut.Manipularea ,ignoranta,si asocierea acestui referendum cu politicul au viciat rezultatul.Viitorul ne va da ,probabil o lectie usturatoare.

    • hetero

      Eu zic sa repetam acest referendum pana avem prezenta la vot de peste 100% ……poate asa uitam de lucrurile importante,.Sa facem referendum si pentru cainii fara stapan(bagabonti nu pot sa le zic,cu stapan-e rau, ca le iau libertatea de miscare) si sa filozofam pana iese cum vror unii.

  2. Ar avea ocazia livache să învețe cu băieții de la pârnaie cum e cu familia tradițională în spații închise.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén