fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Netransparenta decizionala anepista ajunge in instanta

Netransparenta decizionala anepista ajunge in instanta

ANP ne obliga sa mergem in instanta si pe motiv de transparenta decizionala, refuzand sa ne comunice propunerile de majorare cu 50% a salariilor din motive de criterii inventate peste lege.

Actiune obligare ANP transmitere documente CC ANP propuneri 50%

Actiune obligare ANP transmitere documente CC ANP propuneri 50%

Avocatul nostru explica ceea ce e deja evident, consultarea presupune transmiterea informatiei in timp util si cu acordarea posibilitatii reale de a studia documentul respectiv, precedenta sedinta de acordare a majorarilor de 50% fiind in fapt un simulacru in care ilegalul Marian Dobrica a citit o lista pe care o facuse din birou, pe baza unor criterii in afara legii.

Sigur, miza e ceva mai mare. De cand cu GDPR-ul angajatorul refuza sa transmita informatii pe care inainte le transmitea fiind necesare si utile in procesul de transparenta decizionala. Vedem asadar ce spune instanta de judecata in legatura cu pretextele invocate de ANP in scopul de a-si favoriza in continuare acolitii si vasalii te miri carui nimerit prin scaunul de la etajul 1 din Maria Ghiculeasa.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

4 Comments

 1. Dorel

  De ce sporul pt.TBC se plătește la salariul din 2009 în procent de 75% și nu la salariul din 2018 cum se plătesc SDSL tot în același procent de 75% .??

 2. buha

  Pe la Timișoara cica au reținut un medic implicat in niște pensionari dubioase si pe la penitenciar .

 3. Codul penal

  Ăștia jefuiesc banii țării, sunt tâlhari moderni ce violează legii țării. Ar trebui trași pe roată mizerabilii. La parchet cu aceste gunoaie !

  • Q

   culmea ironiei! ati si participat atunci la MJ la discutia cu omj privind 50 % in prezenta lui NITA si nici nu v-a trecut prin cap ca se va ajunge la aceasta nemernicie! sa nu chemi sindicatele la acordarea acestui spor! dar tineti minte ca tot ziceam si ziceam despre precizarea activitatilor care genereaza munca suplimentara … si ati spus ca nu este cazul… si ati prins directori cu fals!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén