fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Reincep negocierile colective

Reincep negocierile colective

Reincep negocierile colective

Administratia Nationala a Penitenciarelor nu a fost de acord cu prelungirea Acordului colectiv avand in vedere ca oricum nu-l respecta, motiv pentru care reincepe procedura de negociere colectiva, prin OMJ constituindu-se Comisia care sa se si ocupe de asta.

OMJ -Comisia de negociere a Acordului colectiv privind raporturile de serviciu la nivelul grupului de unități sitemul administratiei penitenciare

OMJ -Comisia de negociere a Acordului colectiv privind raporturile de serviciu la nivelul grupului de unitati sitemul administratiei penitenciare

Notam ca iata se poate ca reprezentantii sindicatelor sa fie inclusi intr-un act administrativ, desi nu li se pot stabili atributii sau un mandat, avand in vedere ca pozitia acestora este recunoascuta prin lege.

Lucru despre care ne spun berbecii care ridica manute pe motiv “de ce se vrea” ca nu se mai poate la concursuri, daca tot e musai sa fim trecuti undeva cu reprezentantii. Vorba cuiva insa, noroc ca sunt prosti aia mai rai dintre anepei, altfel chiar am avea probleme.

In fine, reincep negocierile colective ANP umflandu-si muschii intr-o incercare tembela de a mai restrange din ceea ce s-a castigat si n-au fost in stare sa aplice, considerand probabil ca daca se cearta cu sindicatele in defavoarea angajatilor personaje precum Dobrica, Nita ori Romanu au ceva de castigat.

Nu e cazul, oamenii stiu deja cine sunt talparii. Sigur, exceptie fac astia din fan club Tudorel Toader, care nu mai stiu cum s-o dea in dunga si cum sa-i mangaie galben pe frunte.

Adresa FSANP stabilire data si desemnare membri negociere Acord colectiv

Adresa FSANP stabilire data si desemnare membri negociere Acord colectiv

In cazul in care se trezeste vreun ametit care tot plange dupa imputerniciri si-i tot pupa-n dos online pe d-alde Toader si Dobrica sa faca vreo dezinformare precizam ca noi am solicitat prelungirea Acordului colectiv avand in vedere ca prioritatea o constituie aplicarea acestuia daca angajatorul ar fi de buna credinta.

Sa nu uitam ca cel putin in materie de conditii de lucru si formare profesionala restantele pe care le are sunt majore. Sa nu se astepte deci cineva c-o sa ne pierdem prea mult timp cu prostiile lui Nita. Nu ne intelegem, conflict de munca. Ca sa fie treaba clara.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

5 Comments

 1. cine

  SNLP lipsa?

 2. anonimus

  Domnule Dumitrascu, daca imi amintesc bine, aproximativ in aceeasi perioada a anului trecut sau poate ceva mai tarziu s-a discutat de o posibila majorare a valoarii anuale a echipamentului. Era vorba de un OMJ care urma sa fie aprobat insa s-a spus ca nu mai poate fi luat in calcul pentru anul acesta pentru ca deja se aprobase bugetul pe 2018. Pentru anul viitor ce stiti exista sanse sa beneficiem de o astfel de majorare mai ales ca sunt diferente considerabile intre celelalte structuri si noi.
  Cu stima,

  • Daca nu mai avem vreo OUG de sarbatori care sa plafoneze ar trebui sa creasca si norma de hrana si cea de echipament. Guvernul nu a anuntat o astfel de intentie, insa proiectia de buget a venit fara mariri.

 3. Just The Truth !

  Tot inainte! La miscarea asta nu ma gandeam. Le-am dat extemporal exact cand dadeau “cateii” cel mai tare din coada! Felicitari! E, acum sa-i vad!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén