fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Video | Naravul penal, boala politica

Video | Naravul penal, boala politica

Video | Naravul penal, boala politica

Comunicatorii pesedei din tabara Dragnea, anunta obraznic c-o sa continue sa joace-n picioare Justitia si c-o sa fie si gratiere si amnistie. Ce mai conteaza opozitia magistratilor, ONG-urilor si comunitatii europene.

Sigur, argumentele sunt de un populism gretos, ba legat de centenar, ba legat de datoria pe care-am avea-o noi platitorii de impozite pentru bunastarea celui care ne da-n cap si ne bate copii in fata lifturilor. Dar asta nu inseamna ca nu prind, si nu e vorba de cei direct interesati care e normal sa-si doreasca sa scape.

Intr-atat de tare au rasucit apostolii infractionalitatii scara asta a valorilor incat mai ca-ti e rusine ca n-ai facut macar o sedinta scurta de puscarie ca sa te simti om si sa-ti spui viteaz. N-ar mira s-o introduca un Serban Nicolae ca obligatie-n CV, mai ales ca aproape ca devine moda printre politicieni semi-analfabeti si afaceristi cu statul.

Infractorul devine un fel de victima a unui sistem judiciar care pare ca si-a facut un scop “sangeros” din a-i pedepsi, d-aia politicianul pesedeu proclama erori judiciare in masa si-si cere penibil si plangacios scuze criminalilor, talharilor,  violatorilor, hotilor ori coruptilor. Ne asteptam asadar la orice, si nu-i deloc exclus sa se intample de sarbatori.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

1 Comment

  1. Infractorilor le vor fi decernate distincții, gen „Ordinul RPR – victimă a statului paralel” – dacă au cel puțin o condamnare, sau dacă are cel puțin 3 ultaje/mandat „Luptător contra abuzurilor statului paralel” clasa III-a, la 6 ultraje – clasa a II-a, iar pentru mai mult de 6 ultraje, clasa I în rang de comandor, pentru merite deosebite în apărarea drepturilor și libertăților cetățenești, pentru rezistență în mediul sângeros din penitenciare..

Comments are Closed

Theme by Anders Norén