fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

La multi ani, România!

La multi ani, Romania!

La multi ani, Romania!

La multi ani, România! La multi ani, români! La multi ani, angati ai penitenciarelor!

Astazi participa la Parada Militara Nationala din Bucuresti de la Arcul de Triumf si 102 politisti de penitenciare, alti 659 din in 26 de penitenciare participand la defilare in toata tara. Moment important pentru care colegii nostri s-au pregatit intens si pe care, cu siguranta, il vor onora asa cum se cuvine.

Pregatiri pentru Parada Militara Nationala de Ziua Romaniei

Pregatiri pentru Parada Militara Nationala de 1 Decembrie

Politistii de penitenciare defileaza alaturi de colegii din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala în cinstea celor 100 de ani de existenta a României moderne, a valorilor si traditiilor nationale. De apreciat efortul pe care l-a depus, in acest an, ANP in a organiza participarea la evenimentele prilejuite de serbarea Zilei Nationale a României.

Pregatiri pentru Parada Militara Nationala de Ziua Romaniei

Pregatiri pentru Parada Militara Nationala de 1 Decembrie

Ieri seara am participat, in calitate de reprezentant al Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, la receptia oferita de catre Presedintele României cu prilejul Zilei Nationale, la Palatul Cotroceni, iar astazi particip la invitatia presedintelui Iohannis la Prada Militara Nationala ce urmeaza a avea loc incepand cu ora 10.00 la Arcul de Triumf.

Receptie la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale a României

Receptie la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale a României

Colegii nostri au incheiat Parada Militara Nationala, dupa dansii fiind ultima trecere a Regimentului de Garda si momentul in care Fanfarele Reunite ale Garnizoanei Bucuresti au marcat incheierea festivitatii. Prezenta excelenta, din partea celor doua blocuri de defilare, se vede ca au muncit pentru asta cateva saptamani. Felicitari tututor participantilor si celor care au organizat!

Detasamentul 2 de defilare in repaus

Detasamentul 2 de defilare in repaus

Detasamentul 2 de defilare in actiune

Detasamentul 2 de defilare in actiune

4 Comments

 1. ionel

  D-le presedinte puteti face un update?
  Si la Bistrita au defilat colegii nostri si au fost la inaltime!

 2. politist de penitenciare

  Dumnezeu sa-l ierte!Acum o luna,ne-a parasit Marian Necsulescu,dupa o grea suferinta,la numai 43 ani,dupa ce,in urma cu un an,murise si fratele sau geaman,Cristi Necsulescu!Pacat de aceste morti premature si familii indurerate!

 3. Penitenciar Slobozia

  Din păcate anunțam cu regret dispariția dintre noi a celui ce a fost Ilie Ionel , agent șef la Penitenciarul Slobozia la vârsta de numai 36 de ani după o suferința crunta care nu iartă.condoleante familiei îndurerate.Dumnezeu sa l ierte!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén