fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Valoarea drepturilor de echipament actualizata plafonat

Valoarea drepturilor de echipament actualizata plafonat

Valoarea drepturilor de echipament actualizata plafonat

ANP decide actualizarea pe hartie a normei de echipare pentru agentii si ofiterii de penitenciare. Pe hartie pentru ca valoarea inca este inghetata prin OUG si sanse sunt ca aceasta situatie sa continue.

ANP actualizeaza valoarea normei de echipare pentru agentii si ofiterii de penitenciare, asa cum a facut-o si anul trecut cand s-a dovedit degeaba pentru ca Guvernul a decis ca unele drepturi pentru sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala sa fie plafonate valoric. Ceea ce, daca ne uitam la bugetele institutiilor publice pentru 2019, e extrem de posibil sa se repete.

Decizia 702-27.11.2018 -actualizare valoare echipament

Decizia 702-27.11.2018 -actualizare valoare echipament

Pentru ca avem deja experienta anilor trecuti si a multor legi cadru sau unitare de salarizare care nu s-au putut aplica, cel mai probabil catre si intre sarbatori ne asteptam la tot felul de OUG-uri care-o sa amane aplicarea unor prevederi referitoare la salarizare si acordarea unor drepturi. Anul trecut am constatat ca una spun pe gura si alta fac guvernantii, nu-i exclus asadar sa avem aceeasi experienta.

Altfel, sigur, unii direct motivati de pesedei prin contracte, functii si mai stiu dansii ce o sa continue sa cante ode olgutelor, tudoreilor si voicilelor manate la guvernare de mustaciosul ala cu probleme penale. O sa ne trezim asadar pagubiti pe la jumatatea lui ianuarie cand totul va fi asezat la nivel normativ impotriva noastra si-o sa fie prea tarziu. Desigur, doar un scenariu negativ, dar extrem de posibil in raiul guvernarii pesedeilor.

12 Comments

 1. Rudolf

  Corect nu isi are rostul in sistem ca suntem praf avand in vedere faptul ca sistemul e cam ca un cartel mexican: peste 50% neamuri, lideri din toate sindicatele foarte vocali pana nasa, sotia sau ei au ajuns unde trebuie apoi mucles, lideri sau vice lideri care isi desconsidera colegii, isi vorbesc de rau colegii ,sunt si au fost oamenii oricarei “puteri “, care nu sunt neamuri e ba omu’ lu’ unul sau altul.Cei putini “neafiliati” prin famiglie sau scalvie sunt priviti ciudat.Dar cum noi conducem la bara din fata comparam si negandim doar la sistem.

 2. Paleu

  Cum facem cu banii de pe echipament chirie norma hrana…. Dacă toate astea le scădem din fluturaș, cu ce mai rămânem??? *
  Nu mai zic de câteva sporuri care se duc de râpă… Domnule Dumitrascu
  Care e salariu nost’????

 3. Antim

  Ref: Statut. S-a primit aviz favorabil asupra Statut de la Comisia de Aparare din Camera Deputatilor. S-a avizat pozitiv cu doua amendamente. Asadar, agentii vor putea ocupa functii vacante, prin concurs, pana la functia de sef serviciu sau echivalent. De asemenea, ofiterii vor putea ocupa functii de conducere in sindicate, dupa o suspendare din functia pe care o au pe durata mandatului la sindicat (formularile sunt ale mele, forma exacta este la fisa proiectului legislativ). Suntem numai ochi si Ureche. Va tinem la curent in continuare.

 4. Ionel

  Jos palaria pentru francezi.

  • Gelucu_

   Comaraţia nu-şi are rostul într-un asemenea sistem ca a nostru.

 5. Anonim

  Poate vor da o ordonanță și pentru OUG 59, poate nu vor mai plafona OMM ul.
  Poate…
  Poate ..
  Poate…
  Mai știți vreun scenariu de al lui”poate”?
  Tot așteptăm că totuși… poate.

  • Pana cand ne hotaram sa facem ceva, ramanem cu asteptarea.

  • nick

   Crezi ca sunt interesati cei in activitate?! Altele sunt prioritatile lor acum – statut, chirii, rate, etc. Dar lasa ca le vine si lor randul si sa vezi atunci durere!!!

   • Nu aveti dreptate. Sigur ca sunt interesati. Cu totii ajungem la un moment dat la vremea pensiei. Nu e vina oamenilor ca guvernantii dau cu barda-n pensiile militare.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén