fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

ANP acopera erori de proportii la procedurile de pontaj si salarizare

ANP acopera erori de proportii la procedurile de pontaj si salarizare

Erorile procedurilor si aplicatiilor de pontaj si salarizare raman o provocare pentru anul 2019. ANP refuza sa le rezolve, angajatii pierd bani munciti. Se anunta actiuni in instanta. 

Solicitare FSANP solutionare probleme aplicatie pontaj - nerezolvate

Solicitare FSANP solutionare probleme aplicatie pontaj – nerezolvate

Dupa ce am prezentat in mai multe randuri deficientele si am discutat, in cele din urma, direct cu directorul general problemele punctuale la aplicatia de pontaj a fost nevoie sa revenim pentru a aminti ANP ca acestea au ramas nerezolvate in pofida asigurarilor sefilor. Ba au fost date in lucru la nu-s ce directie, ba nu s-au inteles directiile cum sa colaboreze. Cert e ca sunt luni bune de cand chestiunea ramane nerezolvata.

Problema de fond este, desigur, legata de faptul ca aceste erori inseamna de fapt ca angajatii au pierdut bani, timpul de lucru fiind prost pontat in defavoarea acestora, iar o eventuala recalculare se va dovedi extrem de costisitoare si cu responsabilitati pentru directorul general Dobrica si jursitul sef Nita care si-au asumat direct si care, aparent, au incercat sa excluda alte departamente din ANP in rezolvarea problemei. Asadar, o tema de lucru pentru 2019.

7 Comments

  1. Dan

    Se stie ca suntem furați la salarii, dar nu face nimeni nimic.Sindicatul ar trebui sa fie primul care sa ia taurul de coarne si sa găsească modalitatea de a ne reabilita drepturile. ..sa găsească solutia si sa o pune si in aplicare.Daca nu se face nimic asa va ramane.

  2. r

    SI CA SA VA IRONIZEZ; cati f.p.s.s agenti sau ofiteri vazand ca sunt furati la pontaj au depus plangere penala in rem sau in personam atunci cand pe fluturasul de salariu au vazut ca sunt platiti mai putin? impotriva contabilului sef, impotriva ofiterului i.t. sau impotriva pontatorului? traiasca sindicatul , asta ‘n pantaloni scurti!

  3. Ac

    Îmi cer scuze pentru abaterea de la subiectul articolului, însă am o întrebare.știți cumva sesiunea de mutări când va fi?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén