fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Masluieli financiar-penale la nivel inalt

Masluieli financiar-penale la nivel inalt

Masluieli financiar-penale la nivel inalt

Ministrul finantelor e acuzat ca masluieste cifrele economice pe mana cu penalo-consilierul Valcov. Intre timp, praful de pe toba pe care l-am primit in chip de majorare salariala se pregateste sa apara in fluturasul din februarie 2019.

O intamplare a zilelor noastre care risca sa treaca neobservata in perioada asta de lepadare de sarmale este aceea ca ministrul Teodorovici al finantelor (in imagine, in stanga) ar vrea ca presa sa fie amendata pentru ca nu-l crede pe cuvant si pentru ca ia in serios acuzatiile senatorului Citu referitoare la masluirea cifrelor din executia bugetara pe 2018 la indemnul penalului domn Valcov (in imagine, in dreapta), consilier nu-s de care prin Guvern. Fara sa transam disputa noi zicem ca-i ca la inghetarea salariilor. Adica masluirea exista, doar ca de alte proportii.

Motivul e acela pe care-l constata si colegii nostri politisti cand califica modul in care s-au acordat majorari salariale drept “praf in ochi“. Evident ca atata vreme cat abia se acopera inflatia prin acea 1/4 din diferenta dintre salariul de functie din 2018 si cel din 2022, e doar o alta scamatorie pesedist-aldista si ca sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala este discriminat fata de alte categorii profesionale. ┬áDar, sigur, destui o sa zica romanescul “ii iei nu-i dai”, chiar daca nivelul de trai se tot duce-n jos.

Cata vreme suntem condusi de penali, cu apucaturi evidente impotriva justitiei si ordinii publice, nu-i deloc de mirare. Important insa e ca ai nostri sa inteleaga ca si cu hotomanii astia trebuie rezolvata problema si ca expectativa cu gandul la fluturasul din februarie 2019 nu-i o solutie.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén