fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Minciuni oficiale

Minciuni oficiale

Minciuni oficiale acopera abuzurile sefilor din Ministerul Justitiei (sic!) si Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Nu stiu altii ce cred, dar practica celor de la Ministerul Justitiei, atentie al Justitiei (!), de a nu-si asuma nimic si de a minti prezentand jumatati de informatie nu are nimic in comunn cu justitie. Cum poti, de pilda, desi ti s-a explicat clar contextul solicitarii unei informatii sa nu dai un raspuns referitor la acest context si sa faci doar aprecieri de filozofie de carciuma cu citate din legi? Poti daca vrei sa-l favorizezi pe cel care comite un abuz. In acest caz, ANP refuzand sa transmita informatii publice. Mai jos un exemplu.

Raspuns MJ opinie detalii informatii publice

Raspuns MJ opinie detalii informatii publice

E doar o reactie de complice si de gasca. Sefii din MJ se acopera reciproc cu sefii din ANP pe principiul ca o mana cu jeg spala pe alta cu si mai mult jeg. La fel se intampla si cu jumatatile de informatii aruncate periodic in public, direct sau prin alte adrese mincinoase in care in mod intentionat se induce confuzie, atunci cand autorul nu minte de-a binelea, pentru a se ascunde efectele dezastruoase ale unei masuri precum cea cu gratierea mascata. Nu e treaba noastra sa corectam mincinunile oficiale, dar cineva trebuie s-o faca si pe asta.

Semnal de alarma tras de sindicalistii din penitenciare -Numarul detinutilor va creste cu pana la cinci mii fata de normal din cauza recursului compensatoriu

Semnal de alarma tras de sindicalistii din penitenciare -Numarul detinutilor va creste cu pana la cinci mii fata de normal din cauza recursului compensatoriu

O sa spuneti poate ca oficialii in cauza mint prin omisiune sau prin prezentarea trunchiata a informatiei pentru ca atat ii duce mintea si ca n-au decat un singur scop: sa-si potejeze propriul dos asezat pe scaunul ala. Cred insa ca e mai mult o problema de educatie: oamenii astia n-au bun simt si nu inteleg ca datoreaza respect si profesionalism pentru banii pe care-i primesc. Doar ca asa niste principii nu pot exista intr-un sistem in care promovarea se face pe criterii feudale de vasalitate politica.

3 Comments

  1. RaulMd

    Buna seara. In ce stadiul este aprobarea statutului?

  2. MartzaFoiul

    Martzafoiul asta, oparit, care se inchipuie mai presus de orice, are un tupeu inimaginabil. O loaza cu doctoratul facut la Balti, a facut foarte mult rau imaginii Romaniei prin minciunile patologice pe care acest slugoi de partid le-a emis in spatiul public.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén