fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Ordinul privind uniformele si echipamentul, propunere de modificare

Ordinul privind uniformele si echipamentul agentilor si ofiterilor de penitenciare, propunere de modificare

Ordinul privind uniformele si echipamentul agentilor si ofiterilor de penitenciare, propunere de modificare

Ministerul Justitiei publica proiectul de Ordin al ministrului justitiei privind modificarea si completarea Ordinului ministrului justitiei nr. 2908/C /2013 privind aprobarea Regulamentului pentru descrierea, compunerea si modul de purtare a uniformelor si echipamentului specific pentru functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare, precum si a regulilor de acordare a drepturilor de echipament, insotit de referatul de aprobare.

Ordinul privind uniformele si echipamentul agentilor si ofiterilor de penitenciare, propunere de modificare

Ordinul privind uniformele si echipamentul agentilor si ofiterilor de penitenciare, propunere de modificare

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, Ministerul Justitiei supune dezbaterii publice proiectul de Ordin al ministrului justitiei privind modificarea si completarea Ordinului ministrului justitiei nr. 2908/C /2013 privind aprobarea Regulamentului pentru descrierea, compunerea si modul de purtare a uniformelor si echipamentului specific pentru functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare, precum si a regulilor de acordare a drepturilor de echipament, insotit de referatul de aprobare.

Proiect Ordin | Referat de aprobare

Propunerile si observatiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise in scris pe adresa Ministerului Justitiei, str. Apolodor, nr.17, sector 5, Bucuresti, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail melindastoica@just.ro sau dean@just.ro.

9 Comments

 1. jirinel

  Am depus cererea de pensionare cu data de 03 01 2019, dar pe fluturasul de salariu din ianuarie nu a mai fost inclusa suma pentru echipament.Aceasta nu se impartea la 12 luni si trebuia sa primesc inclusiv si pe luna decembrie?Si o alta problema ,daca fac cerere pentru a purta echipamentul si dupa pensionare ,primesc bani de echipare ori echipament si dupa pensionare? MULTUMESC.

  • Bani de echipament dupa pensionare, nu. Daca situatia sta asa cum spuneti, ar fi trebuit si in decembrie sa va apara suma de bani pentru echipament (pentru luna in curs). Dar, cel mai bine verificati la financiar ce s-a intamplat.

   • anonim

    Eu am avut cererea de pensionare depusa anul trecut din data de 15 a lunii octombrie. Pentru jumatate de luna lucrata am primit pentru echipament 8 lei. Mi-au spus ca atat este suma ce mi se cuvine!

  • A. V.

   Din câte știu, norma de echipare și norma de hrana se plătesc pt. luna în curs, doar salariul și sporurile se plătesc pentru luna precedenta, dar o întrebare la financiar nu strica..

 2. Agent

  Din pacate sunt alte probleme mai grave in sistem dar nici problema tinutei ,nu este de dat la o parte .
  Din pacate totul tine de conducere si cum se gestioneaza totul , pacat ca s a demilitarizat sistemul si au aparut personaje care nu au bunul simt si nici nu au lucrat cu oameni .
  Pacat de distrugerea justitiei si legile tarii….
  Vai de noi ” politisti de penitenciare “care suntem imediat batjocoriti si mai prejos de orice talhar ….

 3. Daniel

  Bună seara! Dacă ma puteti ajuta cu câteva informații referitoare la mutarea între unități :unde se pot vedea posturile disponibile, dacă exista criterii de departajare și eventual perioada estimativa a procedurii. Mulțumesc anticipat!

 4. ingrijitor de hoti

  Poate in urma acestui proiect de ordin se va reglementa mai clar portul uniformei. Vedem de-ai nostri imbracati combinat,haine civile amestecate cu cele de servici,cele mai fistichii amestecuri de ti-e rusine sa spui ca aia iti sunt colegi… Maine poimaine vom fi mari politisti de penitenciare…vai mama noastra, ne facem de tot rasul.Nu ai ce face cu cei carora administratia nu le-a dat uniforme, dar sa vii cu fes rosu la servici ,parca intreci masura.

 5. Asp

  Pentru muritori nimic….

Comments are Closed

Theme by Anders Norén