fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Paradoxal, romanul platitor de taxe n-o duce mai bine

Paradoxal, romanul platitor de taxe n-o duce mai bine

Paradoxal, romanul platitor de taxe n-o duce mai bine

Intr-o tara paradoxala aflam ca romanii sunt mai inghesuiti in case decat detinutii in inchisori, iar salariile cresc cu spor la parlamentari, ministri si demncitari. Sa tot indraznesti sa crezi c-o sa fie mai bine?!

Aflam fara surprindere ca inghesuiala din inchisori nu-i nici pe departe cea mai mare problema a romanilor. Iata ca se intampla ca insisi romanii sa fie cei mai inghesuiti europeni, iar asta inca nu-i mana in lupta pe aia mici ai lui mustaciosu’ cu probleme penale. Mai precis, aproape jumatate dintre romanii platitori de impozite si taxe traiau in 2016 cand s-a facut studiul in locuinte supra-aglomerate. Ca sa vezi!

Si pentru ca tot suntem la capitolul paradoxuri romanesti, in 2019 singurii care au salarii bine crescute, nu mizilicuri dintr-astea care n-acopera nici inflatia, sunt demnitarii si parlamentarii, carora li se raporteaza cresterile la drepturile salariale la minimul brut pe economie, care va creste usor pentru restul si exponential pentru  cei care-si fac parte. Si asta coincidenta, nu-i asa?!

2 Comments

  1. Anonim

    Aderarea ANP la Europris? Felicitari!

  2. coroi

    Asta e esenta “capitalismului salbatic”! Adica,platesti biruri si nu mai ramai cu nimic! Doar cu viata grea! Est hot, o duci bine!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén