fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Romania e captiva si infractorii sunt la putere

Romania e captiva si infractorii sunt la putere

Romania e captiva si infractorii sunt la putere

Intr-o Romanie capturata de infractori, condamnati penal dau legi, fac politici si bugete, ne reprezinta in lume si ne arata bastonul de jandarm atunci cand ne cerem drepturile. Cu asta ne prezentam, din pacate, in Europa.

Citim din presa ca Dobrica masluieste concursuri. Nu-i o noutate, masluieste multe. Propria numire ilegala, aplicatii de pontaj care fura bani angajatilor, rapoarte de control pe directori spagari si derinuti-vip, testari si concursuri. Cateva exemple. De ce? Pentru ca poate si pentru ca s-a nimerit sluga la gasca asta de infractori care incearca sa captureze Romania.

Concurs cu «dedicatie» pentru sotia sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor?

Concurs cu «dedicatie» pentru sotia sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor?

Ca tot veni vorba de infractori, astia de drept comun primesc tot felul de favoruri si compensatii din partea celor care au tot interesul in propriile dosare. Mii de euro pentru conditii improprii si reduceri de pedeapsa. Dupa care, majoritatea recidiveaza. Cele mai recente cifre, 13.267 de beneficiari ai recursului compensatoriu. Peste 10.000 se vor intoarce in penitenciar comitand noi infractiuni, cu noi victime si prejudicii semnificative.

Altfel, am reluat presedintia Consiliului Europei cu fast si cu puscariasi la ceremoniile oficiale. Ne-am plimbat coruptii pe la televizor in noua normalitate stramba a Romaniei in care condamnati cu executare reprezinta Guvernul si Parlamentul iar fosti detinuti sunt resapati si prezentati drept rezistenta anti justitie. Nu mai spun ca unul dintre jegurile cu pricina ii mai si cearta pe cei care considera ca n-are ce cauta un infractor in tribuna oficiala.

Cele trei personaje cu probleme penale invitate de guvern la ceremonia oficială în care liderii UE au vorbit la Ateneu despre valorile europene și statul de drept

Cele trei personaje cu probleme penale invitate de guvern la ceremonia oficială în care liderii UE au vorbit la Ateneu despre valorile europene și statul de drept

Din pacate, asadar, venim in UE cu d-alde Ciulinu’ Baraganului Dobrica, Tudorel, Dragnea, Nastase si alti infractori politici si de afaceri cu statul si obisnuitele slugi de infractori care incearca sa se chiverniseasca servindu-le interesele. Geaba ne-a impresionat Donald Tusk, presedintele Conisliului european, cu un impecabil discurs intr-o limba romana mai buna decat cea a premierului nostru. Noi ramanem cu-ale noastre.

7 Comments

 1. Mihai

  Credeati ca lucrurile merg altfel?
  Tarziu ati constata acest lucru!!!
  Luati la pas fiecare penitenciar si veti constata ca…….nu ai loc de neamuri!😂😂😂

 2. Yo

  Slugoiul Dobrică și-a angajat nevasta și fiul în sistem. Asta spune tot despre profilul lui moral. Urmează o haită de bețivi bruneți asistați social din comuna Ștefan cel Mare din Bărăgan, afini cu Ciulinul?

 3. Marius

  Zdreanta de becali iar ne-a jignit în seara aceasta pe RTV(el punea milițieni sa mature în camera lui și ei maturau).

  • Alte slugi

   Macar pe slugile lui de la Poarta Alba, aia care au avut contact direct cu el, si l-au favorizat, nu. dinca si ailincai erau la prima ora la raport la Beeecali. Nu stiu daca vreun angajat ar fi solicitat o audienta ,a conducere, s-ar fi prezentat la 07:00 sa-l asculte. Mai mult, o tanti betiva care s-a pensionat, pe care o lasa dinca la comanda cand trebuia sa semneze porcarii in locul lui, i-a zis unui angajat sa se inscrie in audienta la ea si ca programul e afisat pe pagina web de la puscaria poarta alba.

 4. oxyk

  “Marele alb” Dobrică masluieste tot, era anormal ca piranda lui să nu fie “campioană”. Principalii vinovaţi sunt membrii comisiei de examinare,

 5. magraonix

  Acum clanul Soprano s-a reintregit. Functia de simplu lucrator nu o mai putea incapea pe stimabila doamna, ruda cu Marian. Cam pe acelasi calapod (“concurs” la care a participat varu` Banuta, desi era sanctionat disciplinar).

 6. Jeana

  Adică e liber la coruptie în sistem?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén