fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Schimbare de imputerniciti la Penitenciarul Iasi

Schimbare de imputerniti la Penitenciarul Iasi

Schimbare de imputerniti la Penitenciarul Iasi

Penitenciarul Iasi schimba imputernicitii. Cristina Dumitran (in imagine, in dreapta) isi inceteaza cele doua mandate posibile legal si se intoarce la Directia Inspectie. Colectivul indurerat nu pare a o regreta, desi singura se prezinta ca salvatoarea puscariei cu pricina.

Zi trista la Penitenciarul Iasi, si nu din pricina vremii. Cristina Dumitran, cea care i-a fost director imputernicit, se intoarce la ANP – Directia Inspectie, nu fara a lasa in urma un munte de realizari despre care sigur vom afla si un colectiv profesionist pe care sigur l-a dezvoltat. O bucurie, insa, pentru un nou colectiv care va beneficia de surplusul de experienta pe care, iata, doamna  Dumitran il readuce la vechiul loc de munca.

Sigur, carcotasii vor spune ca, dimpotriva, Cristina Dumitran n-a fost decat un alt experiment nefericit si-o piloasa plimbata prin functia cu pricina ca sa-si pregateasca pensia. Ceea ce evident ca nu-i corect, mai ales c-am avut minunatul prilej sa-o aud, fiind coleg si contemporan de etaj cu dansa, cum ii este deja dor dar ca nu poate sa renunte la propria viata, desi a apreciat provocarea numita Penitenciarul Iasi.

Daca se auzea de pe hol trebuie sa fie si adevarat. Curios insa este faptul ca majoritatea colegilor din penitenciar n-ar spune c-au fost intr-atat de onorati sa fie condusi de o somitate a managementului detasata chiar de la Directia Inspectie a ANP dupa ce-a fost aleasa cu grija exact pentru calitatile profesionale de salvator de penitenciare in deriva de catre chiar maretul Dobrica, cel care-am vazut zilele trecute c-a aranjat-o si pe doamna sotie c-o sefie.

20 Comments

 1. oxyk

  “Doamna” D.C. (Yo) a manageriat penit. Iaşi după reguli şi tradiţii de la COSTINEŞTI. 🙂 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=wJg1CmMdQoQ

 2. Tomita

  Nu stiu altii cum gandesc si ce cred, dar eu tare mi-as fi dorit sa fi avut parte de un director care sa ne reprezinte cu demnitate.Pacat ca am pierdut un profesionist, pe domnul Doroftei V. A preferat sa plece la Vaslui sa o ia de la zero cu niste persoane pe care nu le cunostea decat sa ramana sa lucreze cu niste infumurati si plini de sine.Felicitari pentru el si ii invidiez pe salariatii de la Vaslui!

 3. oxyk

  Iaşul “salută” cu spatele clovnul retrograd D.C. 🙂 🙂

  Savanţii au ajuns la concluzia că oamenii scunzi au tendinţa de a deveni cei mai cumpliţi mitomani ai lumii. Niciunul dintre ei nu era foarte înalt, în schimb aveau trăsături comune: erau cruzi, ahtiaţi după bani şi putere şi – desigur – paranoici.

 4. Marius

  Când putem avea o simulare pentru salariul din februarie?

  • Incercam in zilele urmatoare.

   • Alexval

    D-le Sorin Dumitrascu, va supun atentiei o mica forma de batale de joc facuta de administratia locala sub obladuirea si acceptul PSD la adresa politistilor, agenti de penitenciare și militari – politistii locali primesc suplimentar bani la norma de hrana de aproximativ 1100 lei pe langa cei 11680. Cred că nu stiati acest fapt care este mentionat în fisele de avere 2017 ale acestora. Oare care este suma pe anul 2018?

 5. agebris

  Timofte…asta e o glumă?!…individul nici nu știe cum arată un deținut, habar n are să coordoneze, nici cu prăjina nu i ajungi la nas…chiar vreți să vină SMURD ul pentru el?…gata și a încheiat socotelile la Codlea și de acum ia pușcăriile la rând pe funcția de director?…cu ce am greșit noi de la Iași să avem numai păcălici?…avem nevoie de directori care știu să lucreze și cu deținuții și cu cadrele, nu de individ pus pe funcție…asta cat a stat la Iași nici nu știa câte secții de deținere sunt…

  • flrn

   Codlea a distrus_o. Bine ca am scăpat de el. Ne pare rău de voi dragi colegi…. urmează Iași.
   Noi, om fără principii și coloana vertebrala ca măscăriciul asta nu am văzut.(speram nici sa nu mai vedem) bafta…

 6. unu din lumea mare

  d-le Dumitrascu aveti idee cu cine ne pricopsim la Braila pt.functia de director?

 7. Antim

  Am fost interpelati brutal. Asadar, raspundem. Despre concursul de la Slobozia, nu putem spune nimic. Nu putem, pentru ca avem protocol, nu din alta cauza. Nu ne mai provocati.

 8. cio

  Si cine este viitorul director cu putere?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén