fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

FSANP | Solicitare de actualizare a valorii normei de hrana pentru personalul din penitenciare

FSANP | Solicitare de actualizare a valorii normei de hrana la penitenciare

La MApN se plateste deja norma de hrana marita de la 32 la 34 lei/zi. La politie si penitenciare lucrurile se misca ceva mai greu.

Pentru ca ANP nu zice nimic despre actualizarea valorii normei de hrana pentru personalul din penitenciare am solicitat ieri in scris masuri pentru alinierea la practica celorlalte institutii din sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala. La MApN norma de hrana a fost deja majorata cu 1 ianuarie, ar fi cazul sa se miste si finantistul de conjunctura Dobrica si s-o rezolve.

Adresa FSANP majorare norma de hrana angajati penitenciare - 2019

Adresa FSANP majorare norma de hrana angajati penitenciare – 2019

E drept ca nu-i o crestere spectaculoasa fiind vorba de un plus de 2 lei/zi, dar conteaza si conteaza sa fie platita la timp chiar daca bugetul n-a fost construit luand in calcul astfel de majorari. Dar, pentru asta sunt rectificarile de buget, si daca ministrul Toader se misca repede si aproba, am putea beneficia si noi ca si ceilalti de aceasta marire de norma de hrana care deja a intrat in plata la MApN.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

14 Comments

 1. Ciprian D

  In urma protestelor ce rezulta?
  Vom obtine ceva,urmeaza intalniri cu ministrii MAI si MJ,sau ne-au dat flit si cam atat…..?

  • Sunteti off topic, dar pentru ca sunteti curios…

   Intentia anuntata a acestor actiuni a fost aceea de a face cunoscute problemele din sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala pe fondul Consiliului JAI.

   Asta ne-am propus si asta am reusit. Ce sa facem cu intalniri cu ministri? Ne-am tot intalnit de vreo 2 ani si degeaba.

   In context, e important pentru ca UE e singura entitate de care Guvernul actual mai asculta. Dar, pentru ca tot veni vorba ati fost cu noi in strada?

   Banuiesc ca nu vreti doar asa sa stiti de la calculator cum sta treaba cu protestele in strada si cu ce rezultate poti obtine sau nu in cazul in care te implici?!

 2. Membru

  De cat credeti ca vom lua norma de hrana marita,avem sanse sa primim marirea pe 10 martie?
  Are portite TT sa nu semneze ordinul de marire?

 3. Sergiu

  Bună ziua,
  Domnule Dumitrașcu, credeți că ar fi posibil ca OMM să reintre în calculul viitor, la net?
  Mulțumesc

 4. Alexval

  D-le Dumitrașcu, v-ați recomanda să contactați Baroul București în vederea obținerii de informații privitoare la metodele folosite de aceștia care au dat imediat rezultate, respectiv au reușit să modifice imediat OUG 114/2018 și astfel să obțină mai mulți bani imediat și nu promisiuni precum noi care așteptăm cu o mare speranță că poate vom mai primi bani la norme, la salarizare, etc.

 5. ingrijitor de hoti

  Domnule Presedinte, la colegii de la Politie umbla un zvon care spune ca ,la pachet cu varsta de pensionare marita se inlocuieste modalitatea celor 6 luni din ultimii 5 ani, cu ultima luna premergatoare iesirii la pensie. Daca totusi nu se confirma acest zvon cred ca poate s+ar putea interveni in acest sens pentru a indulci conditiile incetarii raporturilor de serviciu si a scapa de supliciul celor 6 luni.Ori poate n+o fi dracul atat de negru…..

Comments are Closed

Theme by Anders Norén