fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Tudorel Toader incaseaza lunar 57.000 de lei de la Stat

Penibil! Tudorel Toader ameninta cu publicarea salariilor pe care le-a secretizat

Penibil! Tudorel Toader ameninta cu publicarea salariilor pe care le-a secretizat

Tupeu! Reactia apartine unei persoane care a lucrat si lucreaza in sectorul public si care incaseaza lunar cate 57.000 de lei! (Da. Ati citit corect! 57.000 lei in fiecare luna)

Dar, in introducere, pentru cei care ati uitat, iata-l pe Tudorel Toader vorbind nu demult, tot la vreme de proteste, despre drepturile nostre excesive in direct.

Pe fondul protestelor anuntate de sindicatele din penitenciare si politie, Tudorel Toader, inca ministrul justitiei, ameninta ca va face publice drepturile salariale, precum si toate celelalte drepturi banesti, de care beneficiaza functionarii publici cu statut special din ANP!

Il informam pe aceasta cale ca acestea nici n-ar trebui sa fie secrete, fiind platite din bani publici, chiar daca sub semnatura domniei sale s-a secretizat HG-ul care stabileste coeficienti de salarizare pentru fiecare functie in parte.

In cazul in care nu e clar pentru domnul ministru si asta i-a pricinuit supararea, nu cerem cresteri salariale. Cerem doar sa se aplice legea cadru a salarizarii unitare asa cum a fost votata de Parlament, fara discriminari.

Dar, pentru ca, iata, il preocupa ii sugeram domnului Toader sa faca public si faptul ca inca nu a rezolvat problema platii celor peste 1 milion de ore suplimentare nerecuperate si neplatite personalului din penitenciare. Statul roman trebuie sa-si plateasca datoriile.

Vom continua, deci, actiunile de protest oricat de jenante vor fi incercarile ministrului Toader de a raspunde solicitarilor legitime ale angajatilor din penitenciare referitor la imbunatatirea conditiilor de lucru, o salarizare echitabila si eliminarea discriminarii pensionarilor militari.

Si, in final, il asiguram pe cel care, surprinzator, este ministrul Justitiei, ca am mai vazut acest tip de dezinformare prin folosirea unor extreme de sefi pe care, de regula in acest caz, chiar domnia sa ii cadoriseste cu imputerniciri ilegale si majorari pentru asa zise lucrari de exceptie si misiuni speciale.

Surprinzatoare, deci, insistenta celui prins de foarte multe ori in flagranta dezinformare. Dar, intr-un context in care condamnati penal conduc tara si construiesc bugete, nimic nu mai mira. Nici macar transformarea unui profesor intr-un soldat de partid.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

14 Comments

 1. Justițiarul

  In ianuarie 2018, trebuia sa avem o creștere cu 25% din diferență majorării salariilor până in 2022, iar pe real mărirea a fost de 2,80 %.
  In ianuarie 2019 din 25%, mărirea a fost, in realitate de 7,6%, deci,
  Concluzia:
  In doi ani in loc de o mărire de 50%, conform legii unice de salarizare am avut o creștere doar de aproximativ 10%,
  ADICA AM PIERDUT 40% DIN MAJORAREA LEGALA….!
  Atunci cum poate AGAMIȚĂ IDIOTUL (TODERAȘ) să MINTA in halul asta???!!!!

 2. Marius

  Se pare că la politie salariile sunt mai mari decât la noi .Vezi simulări sindicatul Europol.La politie au fost schimbate 3 machete până au ajuns la aceste salarii.La Penitenciarul din care va scriu sărbătorile legale au vrut să le înghețe.

 3. Un posibil beneficiar

  Ar trebui construita o cale ferata pana in desertul Gobi, urcati in tren toti politicienii indiferent de culoarea politica si lasati acolo pentru eternirate…la cat de smenari sunt cred ca ar supravetui…saraca tara bogata oare cat sa mai putem suporta aceasta pleava de oameni politici?

 4. iarina

  Nu va lasati intimidati de intentiile ministrului ” ievaluat” de a publica salariile din sistemul penitenciar. In urma cu cca 3 luni un politist comunitar de la Craiova, primea un salariul net de 4200 lei, in timp ce, in aceeasi perioada, un agent de penitenciare incasa maxim 3500 lei. Deci la primarii, se poate, chiar daca dupa asigurarea salariilor se plang ca nu mai au bani pentru cheltuielile publice. Ce zici Olguto? O fi bine? Iti aperi tagma din care ai provenit, iar noi suferim pentru ca traim intrun oras jalnic!!!! Mai mult decat atat, nimeni nu cere altceva decat respectarea legii pe care psd-ii au promovato. Daca nu au bani , nu e problema salariatilor nostrii, ci este rezultatul nechibzuintei lor, de a da cu bani in dreapta si in stanga, de a favoriza anumite categorii de salariati( vezi: medici, parlamentari, etc).Psd-ii vor egalitate , dar” nu pentru catei”, a se citi ” cei mici”. Mizerie, mizerie si iar mizerie, asta este ceea ce traim in tara asta . Din pacate, nici pentru anii urmatori nu avem optiuni viabile. Vom fi nevoiti sa alegem raul cel mai mic. Oare, care va fi acela????Oricum fara PSD. Succes !

 5. paznic lenes...

  tudorele,facem schimb de lefuri?macar pe trei luni…

 6. eu.ro

  parca nici madam pruna in splendoarea ei tehnocrata nu a fost atat de anti-sistem precum parasutatul asta de la curtea din….venetia

 7. oxyk

  Toader a acţionat ca un veritabil lucrător SIP., normal că avem o categorie de funcţionari în sistem care încasează după spusele sale 10 000 – 15 000 de lei leafă, dar această categorie de funcţionari de lux sunt privilegiaţii sistemului ce reprezintă doar 3% din salariaţi, restu pleava suntem vai de mama noastră. Apartamentele de serviciu s-au dat numai foştilor torţionari comunişti care şi-au realizat mafiot reglementarea menţionată de ministru.
  Îmi aduc aminte un lucru stupid, că la angajare hienele comuniste obligau abuziv pe militar să dea o declaraţie la cadre că nu doreşte locuinţă de serviciu … !
  Aşa că am fost pasaţi de la mafioţi la mafioţi, recunosc că ministrul are niţică dreptate în expunerea sa, dar a legat-o mârşav cu multe neadevăruri. Se observă că emisiunea a fost regizată fiindcă întrebările realizatoarei susţineau direct dezinformările, pentru a realiza senzaţionalul.
  Am constatat că ministru deţine informaţii solide referitor la mişcarea sindicală din sistem, fapt pentru care abil a afirmat că există doar o mică categorie de funcţionari care solicită lucruri aberante, pe româneşte s-a referit la sindicatul FSANP. – categoria de funcţionari şmecheri. Acest fapt confirmă că SNLP. joacă dublu deoarece a fraternizat cu patronatu.
  În această situaţie d-le. Sorin ar trebui să solicitaţi în mod oficial televiziunii respective un drept la replică, pentru a răspunde documentat toate inepţiile ministrului.

  Cu timpul Tudorel va dezvolta dezinformarea,

 8. Yo

  Există declarații de avere, ăsta chiar e idiot! O să vină cu legende gen Bala că un agent avea 5000 lei , iar un ofițer vreo 8000( în 2012!), să întărâte lumea, publicați toate veniturile politrucilor din sistem sau pe lângă, inclusiv madam Pieleanu, să vadă lumea cine și ce!

 9. paznic lenes...

  dar parca veniturile noastre sint expuse chiar pe saitul anp…ce secrete sa mai fie?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén