fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Seful ANP, ingerinte in activitatea comisiilor de cercetare administrativa din sistemul penitenciar

Seful ANP, ingerinte in activitatea comisiilor de cercetare administrativa din sistemul penitenciar

Cand nu poate sa ignore, incearca sa falsifice. Asta a facut in cazul orelor suplimentare, asta incerca in cazul cercetarilor administrative sensibile sa faca seful imputernicit de la penitenciare. Partea proasta pentru dansul e ca FSANP o sa insiste si acum si dupa ce n-o mai fi nici el nici Tudorel. Cine stie, poate avem primul fost imputernicit la ANP care si raspunde pentru ce prostii a facut.

Seful ANP incearca sa masluiasca cercetari administrative si sa ascunda pierderi pentru sistemul penitenciar

Nu-i prima data cand o face si e clar ca asta e calea trasata de la ministru. Mai nou Dobrica de la ANP a dispus ca procesele verbale de cercetare administrativa sa nu mai fie inregistrate pana nu aproba si pana nu cere sa fie modificate cat sa-i pice lui bine. Asa a facut si cu orele suplimentare daca va amintiti, cerand sefilor de unitati penitenciare sa masluiasca situatia acestora. Ceea ce pe langa problema de bun simt ridica si una de legalitate.

Dispozitie ANP inregistrare procese verbale dupa ce sunt prezentate directorului general

Dispozitie ANP inregistrare procese verbale dupa ce sunt prezentate directorului general

OMJ 1760/2013 spune exact invers, fiind evident ca nu-i normal ca aceste cercetari administrative sa fie manipulate de catre directorul general, care-ar putea fi chiar culpabil de anumite pagube, si daca ne gandim doar la orele suplimentare, individul are milioane bune pe care le-a furat angajatilor din prostie, rautate ori alte interese meschine cu ajutorul unor datatori de avize care, in cele din urma vor trebui sa plateasca, mai ales ca uneori instanta dovedeste furtul.

OMJ 1760/2013 privind stabilirea raspunderii patrimoniale a functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare

Art. 12
Data constatarii pagubei este data la care comisia de cercetare administrativa inregistreaza procesul-verbal de constatare a existentei pagubei, intocmit conform modelului prevazut in anexa nr. 1.

Art. 18
(3) Procesul-verbal se inregistreaza la institutia in care s-a efectuat cercetarea si se prezinta conducatorului institutiei sau, dupa caz, conducatorului ierarhic superior acestuia, pentru a lua masurile care se impun.

Sesizarile de la FSANP si sindicate demonstreaza abuzurile sefului vesnic imputernicit al sistemului penitenciar

Sigur, nu ne asteptam sa-si ceara scuze si sa repare abuzul sesizat de sindicat. Personajul a depasit deja orice limita a lipsei de bun simt si de tupeu, mai ales ca Toader il incurajeaza tot aprobandu-i la imputerniciri ilegale in fruntea sistemului penitenciar. La a doua imputernicire peste lege e si de crezut ca i s-a urcat la cap mai ales ca instantele au luat de bune explicatiile celor de la minister care pretind ca nu-s 4 imputerniciri asa cum spune FSANP, ci de 4 ori cate una.

ANP incearca sa masluiasca situatia orelor suplimentare

ANP incearca sa masluiasca situatia orelor suplimentare

Ne asteptam deci si la alte malversatiuni, mai ales ca negriciosul asta care-si prajeste creierii in cate 5 ore de naveta zilnica nu-i prea mintos cand vine vorba de finante si are si prostul obicei de a incerca tot felul de jmecherii pentru tovarasii de anumite fapte pe care astfel incearca sa-i scoate eroi din probleme de dansii create. Fara sa insist, reamintesc episodul adresei aceleia care i-a facut pe unii sa se bata cu caramida-n piept, desi dupa niscai maziliri s-a adoptat exact solutia inversa.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

7 Comments

 1. Crucea de piatră

  Mi-e atât de scârbă de nimicul ăsta de Dobrica încât nu mai fac alte comentarii pe seama lui și a dejectiilor pe care le lasă drept moștenire. Atât vreau sa remarc: fotografia dedicată acestui articol il descrie perfect. Uitați va cu atentie cum a fost surprins acest macac desfigurat și- l veti vedea pe adevăratul nostru director general.

  • Din pacate aveti dreptate, si mi-a scapat o poza cu ranjetul dement pe care-l abordeaza pe la diverse intalniri atunci cand avanseaza tot felul de ineptii care au drept rezultat reducerea unor drepturi.

 2. Liviu

  De ce nu-l umpleti cu plangeri penale si procese in instanta ?

  • I-am facut vreo 8-9. Din pacate merge incet cu instanta.

   • W

    vad ca este mai tare sefa de cabinet decat Dobrica! Pentru ca citind mailul de fapt tipa asta dispune si nu Dobrica! Cat de las este ranjitul! ii este frica sa semneze o adresa cu aceste dispozitii si sa o trimita catre unitati! imixtiune la greu! si oricum vor fi salavati de CC!

    • Nu va inchipuiti c-a trimis de capul ei. Asa a primit dispozitie asa a facut. Dobrica e intr-atat de parsiv incat, la o adica, sa zica ca n-a fost el.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén