fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Un deceniu penitenciar cat un veac de inapoiere

Raport-activitate-ANP-2018

Raport-activitate-ANP-2018

ANP ne-a incropit un Raport de activitate pe anul 2018 in care-a incercat sa prezinte ca un scolar mediocru rezultate pe care nu le-a avut.

Un deceniu intr-un veac

Un deceniu intr-un veac

Raportul de activitate al ANP a incercat sa para destept si progresist din vorbe si sa marcheze povestit evenimentele majore ale Romaniei de azi. Trecand peste obisnuitele clisee si formulari anepee, aflam ca aniversam cu arcul asta peste timp si ca ne amplasam pe coordonatele retrospectivei unui deceniu penitenciar pe care l-am resimtit cu totii ca pe un veac de gandire anepist-retrograda.

Prezentarea Raportului de activitate al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, pentru anul 2018, isi propune surprinderea unui arc peste timp privind evolutia sistemului penitenciar din ultimul deceniu, in contextul unui moment aniversar – Centenarul Marii Uniri a Romaniei.

In acest registru, bilantul activitatilor sistemului penitenciar, amplasat in coordonatele retrospectivei 2008-2018, sub motto-ul ”Un deceniu intr-un veac”, permite ilustrarea concludenta a elementelor de progres, prin care s-a obiectivat reforma sistemului executional-penal, in plan autohton.

Sursa: ANP

De apreciat formularea asta cu ilustrarea concludenta a elementelor de progres, pe care am avut deosebita placere de a o vedea tradusa dibaci si in limba engleza fara s-o vedem si transpusa in continutul Raportului cu pricina, o varza colorata si ornata cu tot felul de grafice menite sa ascunda intunericul din mintile tulburi ale sefarimii anepiste.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén