fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Comisar de penitenciare, fost siparez, arestat pentru coruptie

Comisar de penitenciare, fost siparez, arestat pentru coruptie

Fostul siparez, Ionele Silviu angajat al Penitenciarului Tulcea a fost arestat pentru acte de coruptie dupa ce a fost prins luand mita pentru introducerea unor telefoane mobile folosite in metoda “Accidentul”.

Comisarul sef de penitenciare Ionele Silviu a fost arestat acum cateva zile la solicitarea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Constanta pentru fapte de coruptie. Pe scurt, a primit mita contra introducere de obiecte interzise in penitenciar. In actiune a fost implicat si ANP si politisti de la IPJ Constanta. Cel mai probabil a fost documentat luni bune inainte de a fi retinut in vederea arestarii preventive,

DNA sparge un nou cuib - intra in FORTA in mafia din penitenciare

DNA sparge un nou cuib – intra in FORTA in mafia din penitenciare

Silviu Ionele coordona activitatea de prevenire si combatere a introducerii de obiecte interzise in penitenciar

Comisarul sef de penitenciare Ionele Silviu este fost ofiter SIPA si i se imputa ca a introdus telefoane folosite in metoda “Accidentul” contra unor sume de bani, in cazul pentru care a fost arestat, unui detinut condamnat pentru omor. De-a lungul carierei, pe care tocmai a incheiat-o, acesta a detinut diverse functii de conducere la Penitenciarul Tulcea si la penitenciare de incredere.

Cunoscut cu dese iesiri abuzive impotriva subordonatilor, de-a lungul timpului a fost acuzat printre altele de interventii neortodoxe in situatii impotriva unor agenti care descopereau obiecte interzise la peerchezitii. Ceea ce nu mira, daca ne gandim ca, cel mai probabill, nu se afla la prima abatere si ca a abuzat de functiile detinute si de increderea ANP pentru a-si rotunji veniturile facand pe sluga pentru infractori cu dare de mana.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

17 Comments

 1. Lapoartaalbacansvinedana

  Care conducere” nu stia” pretene, ca el pana anul trecut a fost șef serviciu siguranță, deci era din conducere.

 2. Adrian

  Era imperios necesat sa folositi si sintagma “fost siparez” ? Intereseaza pe cine de trecut, sau conteaza ami mult viitorul ? De ce nu ati spus ca este “pazist” ? Cred ca vreti sa dati o alta tenta acestui articol 🙂 in rest…. sa fie pedepsit pe masura faptelor sale.

  • E important, pentru ca provine dintre cei care faceau anticoruptie. Altfel aveti dreptate, de vreo 13 ani e pazist.

  • Rudolf

   Pare ca esti mai nou prin sistem daca intrebi asta. Posibil sa nu stii de ce a fost desfiintat sipa. Din cauza de porceala maxima si tupeu de neam prost.

 3. Adrian

  Pey DNA mai face ceva la penitenciare? in special la cele care au favorizat VIPuri? de carti ce se mai aude?

 4. Gaga

  Unii dintre voi, care scrieți pe aici, bateți câmpii
  Ba că știa conducerea și l-a acoperit, ba că era o adevărată rețea. Mai aveți puțin și spuneți că tot penitenciarul Tulcea, și cadre și deținuți, se ocupă cu introducerea de telefoane mobile și de înșelăciuni prin metoda accidentul. Sunteți ori rău intenționați, ori paranoici. Cum vă imaginați că o conducere de penitenciar ar tolera așa ceva?

  • ana

   Tu esti unul de la Tulcea care vre sa acopere? Pey unul singur niciodata nu poate tine in spate mafia telefoanelor, sunt mereu mai multi, chiar f multi. Trebuie ca aceste telefoane sa ajunga la hoti, apoi acestia sa fie lasati sa le pastreze si foloseasca si sa isi aduca noi baterii si cartele ca se cam duc cele vechi sau se strica in timp ce se chinuie hotii sa le ascunda. Daca a colaborat ANP care deobicei acopera e clar ca individul a cazut in disgratia celorlalti, era prea nesuferit sau lacom.

   • Gaga

    Nu dragă Ana, sau cum te-o chema, nu sunt unul de la Tulcea care să le acopere, ci unul de la Poarta Albă, care a fost acolo să le descopere. Dar asta contează mai puțin. Important e că s-a făcut ceva, iar voi nu aveți de unde să știți că administrația penitenciarului Tulcea nu a fost implicată în această anchetă. Nu mai aruncați cu noroi nici în aceștia, nici în cel cercetat. Și în altă ordine de idei, atenție la prezumția de nevinovăție, care trebuie să i se acorde colegului nostru așa cum i se acordă oricărei persoane.
    Ori, unele aprecieri ale “colegilor” noștri sunt fără echivoc vizavi de persoana acuzată.
    Mai rezervați, mai rezervați!

 5. Penitenciar

  Dancila nu va răspuns?

 6. raul

  Putin dura exprimarea dar stiti cum e”Nu este el de vina,dracul la pus(sau ia pus in caz ca sunt si altii),ca la cum merg treburile in tara asta,d lui drac numai de bagat telefoane,etc in penit.nu ii arde”😀

 7. Cucu N

  acum, să-l (editat admin) și nu ii va mai trebui mobil în viata lui în mână

 8. raul

  Daca conducerea stia(si nu ar fi de mirare)atunci e si mai grav.Avem o adevarata retea.Poate cei de la Dna cunosc si acest aspect.Ramane de urmarit.Un lucru e cert:Cum e in politica asa si la noi.

 9. Anonimus

  Conducerea unitatii avea cunostinta de aceste fapte si a fost tot timpul acoperit.

 10. Ciprian

  Ce voiam sa va întreb. Dl președinte,in legătura cu propunerea vizând deconturile turistice, se va face si la noi ca la MAI? Adică sa putem deconta la o structura de cazare fie ea acreditata sau nu? Atâta timp cât primim factura?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén